Δεκαεπτά ταξιδιώτες στο «Asia Exress» του Star

Must Read

Εννέα ζευγάρια από celebrities θα αντιμετωπίσουν μια τεράστια πρόκληση στο νέο ταξιδιωτικό reality του Star «Asia Express». Θα πρέπει να διασχίσουν τρεις χώρες της Ασίας, την Καμπότζη, το Λάος και την Ταϊλάνδη, μόνο με επίγεια μέσα και με ελάχιστα χρήματα, μόλις ένα ευρώ την ημέρα!

Φίλοι, σύντροφοι, συνάδελφοι ή συγγενείς, όποιος και αν είναι ο δεσμός που τους ενώνει, οι παίκτες καλούνται να επιδείξουν τεράστια αντοχή, να ξεπεράσουν απρόσμενα εμπόδια και να υπερβούν απαιτητικές δοκιμασίες, προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Πέρα από τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Fipster, στο «Asia Express» θα επιβιβαστούν επίσης ο Γιώργος Μαυρίδης με τη μέλλουσα γυναίκα του Κρίστη Καθάργια, η Χριστίνα Παππά με τον γιο της Δημήτρη, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την αγαπημένη του Ιλάειρα Ζήση, ο Στέλιος Λεγάκης με τον φίλο του Χρήστο Ζώτο, η Χριστίνα Κολέτσα με την κολλητή της Μαρία Μαρούλη, η Θεοδώρα Ρασέλ με τη μαμά της Κλόντια, η Βιβή Μπασινά με τη φίλη της Κατερίνα Καλίνογλου και ο Νάσος Γαλακτερός με τον πρώην survivor γιο του Παύλο. Το «Asia Express» θα παρουσιάσει ο Πέτρος Πολυχρονίδης έχοντας στο πλευρό του τη Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This