Βίκυ Καγιά: Είναι επίσημο! Θα βρίσκεται στο GNTM – «Θα είναι νέοι άνθρωποι που δεν έχετε δει στο παρελθόν»

Must Read

Το GNTM επιστρέφει στις τηλεοπτικές μας οθόνες και αναμένονται ριζικές αλλαγές, ξεκινώντας από το casting, καθώς στο reality μόδας θα συμμετάσχουν μόνο γυναίκες και αυτή τη φορά θα είναι από ηλικία 18 έως 88 ετών.

Επίσης  η κριτική επιτροπή δεν θα είναι η ίδια, αφού στο φετινό project δεν θα είναι η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Δημήτρης Σκουλός ενώ άγνωστο παραμένει το μέλλον του Άγγελου Μπράτη. Παρόλα αυτά οι φήμες για την επιστροφή της Βίκυς Καγιά επιβεβαιώθηκαν από την ίδια.

Το γνωστό μοντέλο μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραδέχτηκε πώς στο πλευρό της θα είναι για ακόμη μία χρονιά ο Γιώργος Καραβάς, ενώ σίγουρα δεν θα είναι η Έλενα Χριστοπούλου και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου όπως ακούγονταν.

«Υπέγραψα επίσημα για το GNTM, υπήρξε μία πολύ ωραία συζήτηση με το κανάλι, μία πολύ ωραία συνθήκη και το αποφασίσαμε μαζί. Είμαι βαθιά συγκινημένη από όλη την αποδοχή και την αγάπη του κόσμου, φυσικά και αγαπώ το GNTM, η μόδα και το μόντελινγκ είναι η ζωή μου. Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα και μεγάλο “στοίχημα” αυτή η ολική επαναφορά», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Από ό,τι φαίνεται η διάθεση του καναλιού είναι μία ολική επαναφορά μπρος και πίσω από τις κάμερες και πιστεύω θα κάνουμε λίγες διακοπές. Θα είναι ολοκαίνουριο, μόνο ο Γιώργος Καράβας θα παραμείνει. Λεπτομέρειες θα ξέρω μετά το Πάσχα. Από ό,τι ξέρω δεν θα είναι δίπλα μας η Έλενα Χριστοπούλου. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είναι στο πλάνο. Θα είναι νέοι άνθρωποι που δεν έχετε δει στο GNTM στο παρελθόν».

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα φημολογείται ότι σε συζητήσεις με το Star βρίσκονται τρία νέα πρόσωπα τα οποία θα πλαισιώνουν την κριτική επιτροπή. Ο λόγος για τον Τάσο Σωφρονίου, Ορσαλία Παρθένη και τον Θανάση Κρίκη.

«Πάντα συζητάμε ομαδικά με την παράγωγη και τον project manager, εκεί που είναι χρήσιμη η γνώμη μου την δέχονται με αγάπη. Εκεί που δεν είναι κάνουν αυτό που ξέρουν», κατέληξε λέγοντας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This