Εκτός GNTM ο Δημήτρης Σκουλός;

Ο γνωστός φωτογράφος και κριτής παίζει να μη δώσει το «παρών» στον νέο κύκλο του «GNTM»

Must Read

Αντίστροφη μέτρηση για το νέο «GNTM», με το τηλέφωνο του Δημήτρη Σκουλού να δέχεται κλήσεις, αλλά όχι από την παραγωγή του reality. Eτσι ο φωτογράφος και κριτής παίζει να μη δώσει το «παρών» στον νέο κύκλο του «Greece’s Next Top Model», ο οποίος, σημειωτέον, επαναφέρει τη γυναικεία εκδοχή των πρώτων δύο κύκλων, με τα αγόρια να μένουν στον άσο!

Όπως ακούγεται, πλέον η συμμετοχή της Βίκυς Καγιά είναι δεδομένη -το κανάλι δέχτηκε όλους τους όρους της παρουσιάστριας, ώστε να μπορεί να κάνει διακοπές το καλοκαίρι με την οικογένειά της και τα γυρίσματα του «GNTM» αρχίσουν πιο αργά-, ενώ απομακρύνεται το ενδεχόμενο να καθίσει στη θέση της κριτικής επιτροπής η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς Καγιά και Παπαγεωργίου στο ίδιο σόου δεν χωράνε.

Ωστόσο υπάρχει μια σημαντική ανατροπή στη σύνθεση της κριτικής επιτροπής, μετά την πληροφορία πως κατά 99% ο Δημήτρης Σκουλός μένει εκτός του reality μόδας. Όπως λέγεται, ο Γιώργος Καράβας αναβαθμίζεται και θα καθίσει σε μία από τις τέσσερις καρέκλες μετά τα θετικά σχόλια που δέχτηκε για τη live παρουσίαση του περσινού τελικού. H παρουσία του Αγγελου Μπράτη θεωρείται δεδομένη, ενώ η δεύτερη κυρία της επιτροπής θα είναι η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία είναι άλλωστε φίλη της Καγιά και προσωπική επιλογή της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This