Ο πρωινός «χάρτης» της TV

Οι ζυμώσεις για τη νέα σεζόν σε μία από τις πιο επικερδείς ζώνες της τηλεόρασης

Must Read

Πώς θα διαμορφωθεί ο τηλεοπτικός χάρτης στην πρωινή τηλεοπτική ζώνη; Θα υπάρξουν αλλαγές κατά τη νέα τηλεοπτική σεζόν ή… συνταγή που πουλάει δεν την αλλάζεις; Η ρήση «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» μια χαρά ταιριάζει στις διεργασίες που θα γίνουν στα κανάλια ακριβώς μετά το Πάσχα για τον Σεπτέμβριο του 2022, όσον αφορά τις εκπομπές που μας κρατούν συντροφιά τα πρωινά μας. Μπορεί να είμαστε στα τέλη του Απριλίου, αλλά τα κανάλια ήδη προγραμματίζουν τα μελλοντικά σχέδιά τους, καθώς η πρωινή ζώνη είναι μία από τις πιο επικερδείς ζώνες της τηλεόρασης γιατί και τηλεθέαση έχει και η διαφήμιση πέφτει σαν βροχή.

ALPHA

Στον Alpha, λοιπόν, όπως φαίνεται δεν θα αλλάξουν πολλά πράγματα, καθώς η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον σταθμό και συνεχίζει κανονικά και την επόμενη σεζόν. Μάλιστα θα έχει κοντά της τους ίδιους συνεργάτες σʼ ένα «Happy day» που έχει γίνει συνήθεια. Το ίδιο, βέβαια, ισχύει και για τη «Super Katerina», με την Κατερίνα Καινούργιου να συνεχίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δυναμικά στον Alpha, με κάποιες αλλαγές, ίσως, στο πάνελ της ή προσθήκες.

ANT1

Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί για τον ANT1, αλλά η εικόνα ξεκαθαρίζει. Ο Γιώργος Παπαδάκης συνεχίζει κανονικά στην πρωινή ζώνη κατά τη νέα σεζόν με το «Καλημέρα, Ελλάδα» μια και πάμε σε εθνικές εκλογές. Τη σκυτάλη στη συνέχεια θα πάρουν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, αφού όλα δείχνουν ότι το τηλεοπτικό δίδυμο θα συνεχίσει μαζί του χρόνου στο «Πρωινό». Ο τηλεοπτικός σταθμός, πάντως, θέλει και τους δύο παρουσιαστές στο ίδιο πόστο όχι μόνο για του χρόνου, αλλά για τα επόμενα δύο χρόνια! Οι οριστικές υπογραφές αναμένεται να μπουν μετά το Πάσχα.

MEGA

Στο Mega παραμένει η ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία Ωρα MEGA», με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη μαζί, παρόλο που πολλά είχαν γραφεί για τον τηλεοπτικό «χωρισμό» των δύο συμπαρουσιαστών. «Καλημέρα» θα συνεχίζει να λέει η Ελεονώρα Μελέτη. Παρομοίως και η Δανάη Μπάρκα με το «Πάμε Δανάη!» θα συνεχίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο κανάλι της Συγγρού.

ΣΚΑΪ

Όπως λέγεται, κατά τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα χωριστεί το δίδυμο Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου. Την εκπομπή «Σήμερα» θα την κρατήσει ο Οικονόμου και τη σκυτάλη θα παίρνει η Αναστασοπούλου με δική της παραγωγή. Η εκπομπή «Αταίριαστοι» με τον Γιάννη Ντσούνο και τον Χρήστο Κούτρα θα παραμείνει στο πρόγραμμα του σταθμού και ίσως αυξηθεί η ώρα προβολής της. Αβέβαιο, ωστόσο, είναι το μέλλον της ψυχαγωγικής εκπομπή «Love it» με την Ιωάννα Μαλέσκου από το φθινόπωρο.

STAR

Στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς το πράσινο φως έχει πάρει και για την πρωινή ζώνη της νέας σεζόν το μαγκαζίνο «Breakfast@Star» με την Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά, οι οποίοι συνεχίζουν κανονικά μέχρι να γίνουν συνήθεια. Ωστόσο, θα γίνει ένα ολικό λίφτινγκ, με αλλαγές μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Όσον αφορά τη Ζήνα Κουτσελίνη, όλα δείχνουν ότι η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν. Μπορεί να μην έχουν ολοκληρωθεί ακόμη οι συζητήσεις, αλλά και οι δύο πλευρές είναι θετικές! Μα, τέτοιο δυνατό χαρτί είναι να το χάνει κανείς;

OPEN

Στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, όπως ακούγεται, η εκπομπή «Ωρα Ελλάδος» θα συνεχίσει με τον Ακη Παυλόπουλο και την Ευλαμπία Ρέβη. Δυνατή μαραθωνοδρόμος αποδείχθηκε και η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία άντεξε τον ανταγωνισμό της πρωινής ζώνης κι έτσι το «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» παίρνει το πράσινο φως και για του χρόνου. Βέβαια, υπάρχει και η εκδοχή η εκπομπή να ξεκινάει στις 11.00 και όχι στις 10.00. Για την πρωινή ζώνη ακούγεται ότι προορίζεται και η εκπομπή με τη Μάριον Μιχελιδάκη, που θα έχει κι άλλη δυναμική, αρκεί να βρεθεί ή ώρα προβολής!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This