Αχώριστοι και στα «Ψέματα» οι Τοκάκης και Παπαδοπούλου

Must Read

Μαζί στη ζωή, μαζί και στην tv! O λόγος για τη Βίκυ Παπαδοπούλου και τον Θάνο Τοκάκη, που θα είναι μαζί στη νέα σειρά του Alpha «Ψέματα»!

Η Παπαδοπούλου και ο Τοκάκης (παντρεύτηκαν το 2017 στην Πάτμο) είναι από τα ζευγάρια της εγχώριας showbiz που διατηρούν πολύ χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή. Μάλιστα, μέσα από τη νέα σειρά του Alpha θα είναι η πρώτη φορά που θα τους δούμε μαζί στο γυαλί! Οι δυο τους μάλιστα ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» στην ΕΡΤ και προχώρησαν σε εκμυστηρεύσεις για την προσωπική τους ζωή: «Πριν γνωριστούμε είχαμε πείσει τον εαυτό μας ότι θα μπορούσαμε να μείνουμε μόνοι μας για πάντα. Χωρίς γάμο» ανέφερε ο Θάνος και συμπλήρωσε: «Η Βίκυ όμως έγινε η οικογένειά μου. Αυτό που λες ότι δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς τον άλλον ισχύει».

Από τη μεριά της η Βίκυ Παπαδοπούλου τόνισε: «Οι απαιτήσεις σου είναι περισσότερες μετά από μία ηλικία, δεν συμβιβάζεσαι εύκολα. Καθένας έχει τη ζωή του, την καριέρα του , είναι κύριος του εαυτού του. Αισθανθήκαμε λοιπόν, όταν βρεθήκαμε, ότι μπορούμε να συνυπάρξουμε και ότι αυτά που θέλουμε, ένα 90%, υπάρχουν, γι’ αυτό αποφασίσαμε να ενωθούμε και με τα δεσμά του γάμου. Δεν ήμουν από τις γυναίκες που θέλουν να φορέσουν νυφικό. Στον γάμο μας δεν έβαλα νυφικό, ένα φουστανάκι έβαλα»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This