Στάνκογλου-Μπισμπίκης: «Aυτή η νύχτα μένει» με τους δύο γόηδες της TV και του θεάτρου

Must Read

Ο ένας ξανθός με γαλάζια μάτια και ο άλλος μελαχρινός με μαύρα μάτια! Και οι δυο ψηλοί, γεροδεμένοι, γοητευτικοί και, πάνω από όλα, ταλαντούχοι ηθοποιοί. Οι πιο αρρενωποί άνδρες του εγχώριου ελληνικού θεάματος μαζί στην τηλεόραση! Ο 48χρονος Γιάννης Στάνκογλου και ο 44χρονος Βασίλης Μπισμπίκης ενώνουν τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις και τις… μετοχές που έχουν από θαυμάστριες στο γυναικείο τηλεοπτικό κοινό με τις ευλογίες του Alpha!

Τους είχαμε δει δε και στις «Αγριες Μέλισσες», ως Θωμά Κυπραίο και Μάνο Βόσκαρη, στον ΑΝΤ1, αλλά τώρα θα γίνουν ο ένας το αντίπαλο δέος του άλλου. O Αlpha επενδύει σταθερά στην ελληνική μυθοπλασία και βάζει πλώρη για την επόμενη σεζόν, επιφυλάσσοντας ένα εκρηκτικό πρωταγωνιστικό δίδυμο στη νέα σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», που θα βασίζεται στο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή με τον ομώνυμο τίτλο, το οποίο είχε γίνει και ταινία με τον Νίκο Κουρή και την Αθηνά Μαξίμου, σε μουσική Σταμάτη Κραουνάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σενάριο θα φέρει την υπογραφή του Γιώργου Μακρή και η σκηνοθεσία ανήκει στον Γιώργο Κορδέλλα. Επίσης, θα δούμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο την πανέμορφη κόρη της ηθοποιού Λίλας Καφαντάρη, Ηλιάνα Μαυρομάτη. Η 33χρονη ηθοποιός ταιριάζει «γάντι» στον ρόλο της βασικής ηρωίδας και έχει πολύ ταλέντο και εμπειρία στον θεατρικό χώρο.

Ποια είναι, όμως, η υπόθεση της νέας σειράς; Στο επίκεντρο τοποθετείται ένα ερωτευμένο ζευγάρι, με την κοπέλα να φεύγει για να κάνει καριέρα τραγουδίστριας σε νυχτερινά κέντρα της επαρχίας. Αυτό είναι η αρχή μιας σειράς προβλημάτων με τα οποία θα βρεθεί αντιμέτωπη. Ο άντρας, όμως, που άφησε πίσω αποφασίζει πως ήρθε η ώρα να τη διεκδικήσει εκ νέου.

Η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» αναμένεται να πάρει θέση στην prime time ζώνη του καναλιού και να δημιουργήσει ένα πολύ ισχυρό δίπολο, παρέα με τον «Σασμό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This