Ιωάννα Μαλέσκου: Mεγάλος «μπελάς» για τον Σκάι

Must Read

Η ξανθομαλλούσα Ιωάννα Μαλέσκου έχει γίνει -όπως και η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή της «Love it»- μεγάλος «μπελάς» για τον Σκάι!

Οι χαμηλές «πτήσεις» τηλεθέασης στον σκληρό ανταγωνισμό που επικρατεί στην πρωινή ζώνη έχουν μετατρέψει την παρουσιάστρια με τη θελκτική εικόνα και την «ξύλινη» γλώσσα σε τεράστια σπαζοκεφαλιά για τον σταθμό του Φαλήρου αναφορικά με το επαγγελματικό της μέλλον στο κανάλι! Ωραία μεν (λένε στελέχη στον Σκάι), ψυχρή δε…

Από την άλλη μεριά, επένδυσαν σ’ αυτήν, «έχτισαν» το όνομά της σ’ ένα πανελλαδικό κανάλι, την έκαναν τηλεοπτική «μετοχή» και πρέπει τώρα να τη στηρίξουν και να τη διασώσουν, ώστε να κάνουν απόσβεση όσον αφορά τη μεταγραφή της από το Κρήτη TV. Μπορεί οι πληροφορίες εδώ και μήνες να τη θέλουν με το ένα πόδι εκτός Σκάι, αλλά ίσως τελικά δούμε μια μεγάλη ανατροπή.

Ποια είναι τα δυο σενάρια που εξετάζουν στο κανάλι; Σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα», δύο είναι οι επικρατέστερες εκδοχές για την παρουσιάστρια του «Love It»: Το πρώτο σενάριο, το οποίο κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος, είναι να παραμείνει στον Σκάι και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Κάτι που φάνταζε εκτός πραγματικότητας πριν από μερικούς μήνες. Το δεύτερο σενάριο θέλει την ενημέρωση να παρατείνεται στον σταθμό και να αφήνει για λίγο στο… περιθώριο την ψυχαγωγία. Η τελευταία σκέψη των υπευθύνων έχει να κάνει με μια κοινωνική εκπομπή τις ώρες 12.00-14.00 και την Ιωάννα να μένει εντός σταθμού, αλλά για λίγο στον «πάγο», μέχρι να βρεθούν για εκείνη άλλο πόστο, ζώνη, εκπομπή. Τις επόμενες ημέρες, ωστόσο, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This