Η Ζόζεφιν στο νησί των οργίων; O Σκάι την φλερτάρει για παρουσιάστρια του πιο άγριου ερωτικού reality

Must Read

Ποιο «Bachelor», ποιο «Game of Love», ποιο «Power of Love» και πάει λέγοντας; Εδώ έρχεται στη μικρή οθόνη, τη νέα τηλεοπτική σεζόν, το πιο άγριο ερωτικό ριάλιτι, με ζευγάρια έτοιμα για όλα, αποκλεισμένα σε ένα εξωτικό νησί! H… χάρη του ξενόφερτου «Love Island» έρχεται και στην Ελλάδα, με τον Σκάι (λείπει ο Μάρτης απ’ τη Σαρακοστή) να είναι η χαρά του οφθαλμόλουτρου, της κλειδαρότρυπας και του… μπανιστιρτζή τηλεθεατή!

Για όσους δεν γνωρίζουν, στη βρετανική βερσιόν, για παράδειγμα, του reality έχει πέσει μέχρι και σεξ ανάμεσα σε παίκτες, ενώ τα πλάνα με καυτές παίκτριες να περιφέρονται γυμνόστηθες πάνε κι έρχονται! Για να προχωρήσει κάθε παίκτης και κάθε παίκτρια στο παιχνίδι είναι αναγκαίο κάθε εβδομάδα να έχει βρει το ταίρι του. Αντιθέτως, όσοι δεν καταφέρουν να γίνουν ζευγάρι αποχωρούν από το νησί… των οργίων!

Το reality προορίζεται για την prime time ζώνη, αν και κάτι μας λέει ότι το ΕΣΡ θα το πάει από τις 23.00 και μετά…

Η είδηση που έσκασε κάπως… απότομα, πάντως, είναι το όνομα της παρουσιάστριας ή, τουλάχιστον, αυτής που θέλουν στο κανάλι για οικοδέσποινα του σκληρού reality! Και αυτή δεν είναι άλλη από τη Ζόζεφιν, που μάλλον θα πρέπει να το… ξανασκεφτεί, αν δεν θέλει να συνδυάσει το όνομά της με ένα reality όπου τα βογκητά ηδονής θα πάνε σύννεφο!

Αξίζει να τονίσουμε ότι τα γυρίσματα του «Love Island» είναι προγραμματισμένα για το ερχόμενο φθινόπωρο, ενώ τρία είναι τα επικρατέστερα μέρη για να πραγματοποιηθούν: Μάλτα, Νότια Αφρική και Κανάρια Νησιά!

Πάντως το 2018 το «Game of Love», ένα άλλο ερωτικό παιχνίδι, με παρουσιαστή τον φωτογράφο Χάρη Χριστόπουλο, που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1, με τα ζευγάρια σχεδόν να ανταλλάσσουν συντρόφους σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο Ναύπλιο, είχε κάνει το ΕΣΡ να μοιράζει πρόστιμα και οι καταγγελίες να πέφτουν βροχή από τους τηλεθεατές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This