Διπλό «αντίο»! Εκτός «Survivor» Απόστολος και Ναυσικά

Must Read

Σοκ στο «Survivor», με διπλή αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα. Τόσο ο Απόστολος Ρουβάς όσο και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου βρίσκονται πλέον εκτός reality. Ο μάγειρας αδελφός του Σάκη Ρουβά αποχώρησε με απόφαση του τηλεοπτικού κοινού, καθώς συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους στην αναμέτρησή του με τους Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, Ασημίνα Χατζηανδρέου και Αρη Σοϊλέδη στην ηλεκτρονική ψηφοφορία. Μάλιστα, τον είδαμε να τραυματίζεται κιόλας στον τελευταίο αγώνα επάθλου της εβδομάδας που διανύουμε, οπότε το φευγιό του από το παιχνίδι ίσως ήταν η καλύτερη δυνατή εξέλιξη για τον ίδιο.

Δεν είναι όμως μόνο Απόστολος που κρέμασε την κόκκινη μπαντάνα και κούνησε μαντίλι στους συμπαίκτες του. Το ίδιο συνέβη και με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία φαίνεται πως αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το «Survivor». Σύμφωνα με τα spoilers, το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός δεν θα συνεχίσει στο παιχνίδι, αφού αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας με το στομάχι της. Αυτός ήταν εξάλλου και ο λόγος που απείχε από τους τελευταίους αγώνες, ενώ, όπως είχε πει στους συμπαίκτες της, βρισκόταν σε αναμονή για τα αποτελέσματα κάποιων εξετάσεων στις οποίες έχει υποβληθεί, ώστε να πάρει κάποια απόφαση σχετικά με την παραμονή της ή όχι στον Άγιο Δομίνικο.

Σε ό,τι αφορά τη Ναυσικά, πάντως, φημολογείται έντονα πως επιθυμούσε εδώ και αρκετό καιρό να την… κοπανήσει, λόγω κόπωσης. Ωστόσο η ίδια έκρινε μάλλον πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, καθώς -όπως ακούγεται- δεν υπάρχει οικονομική ρήτρα στα συμβόλαια των παικτών που αποχωρούν οικειοθελώς μετά το στάδιο της ένωσης.

Σε κάθε περίπτωση, ο αποδεκατισμός της κόκκινης ομάδας, μετά την αποβολή του Γιώργου Κατσαούνη και τη διπλή αποχώρηση Απόστολου Ρουβά και Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, φέρνει ραγδαίες εξελίξεις στο «Survivor», με την παραγωγή να ανακατεύει και πάλι την… τράπουλα, δηλαδή τους κόκκινους και τους μπλε παίκτες. Όπως ακούγεται, θα σχηματιστούν εκ νέου δύο ομάδες, με τη σχετική ανακοίνωση από τον Γιώργο Λιανό να προγραμματίζεται -εκτός απροόπτου- για το επεισόδιο του Σαββάτου.

Με όλα όσα έχουν προηγηθεί το μόνο πράγμα που φαντάζει σίγουρο είναι πως ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Αρης Σοϊλέδης θα βρεθούν αντίπαλοι, με τις αναμετρήσεις τους στους στίβους μάχης να βάζουν… φωτιά στους πίνακες τηλεθέασης και στο twitter.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This