Ιωάννα Μαλέσκου: Τα σενάρια για την τηλεοπτική της τύχη

Must Read

Τελικά, αυτή η ξανθομαλλούσα πρώην δασκάλα και νυν παρουσιάστρια με καταγωγή από την Πρέβεζα, που έκανε θραύση ως παρουσιάστρια στο Κρήτη TV και προκάλεσε φέτος μεγάλο πονοκέφαλο στον Σκάι, σε ποιο κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας θα εμφανιστεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν; Πρόβλημα για δυνατούς λύτες είναι πλέον η καλλίγραμμη κούκλα, αλλά «παγωμένη» και «ξύλινη» Ιωάννα Μαλέσκου

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στενοί συνεργάτες της τη «φωτογραφίζουν» ήδη ως παρουσιάστρια στη μεσημεριανή ζώνη του Star. Όλο και πιο έντονα ακούγεται πως το Star ετοιμάζει την ενεργοποίηση της μεσημεριανής εκπομπής με μία αμιγώς gossip εκπομπή, στα πρότυπα του «Super Star» με τη Χριστίνα Λαμπίρη και της εκπομπής «Μεσημεριανή Μελέτη».

Μάλιστα, συζητιέται το όνομα της Ιωάννας Μαλέσκου για να αναλάβει αυτό το πόστο, καθώς, αν η Ιωάννα «λυθεί» λίγο στην έκφραση, μπορεί να αξιοποιηθεί στην τηλεοπτική αγορά (πλέον έχει «προίκα» δημοσιότητας και έχει περάσει στο κοινό ως γνωστό τηλεοπτικό πρόσωπο, μέσα από τη στήριξη του Σκάι). Πηγές από τον σταθμό αναφέρουν πως αυτό το διάστημα γίνονται οι απαραίτητες «ζυμώσεις» για να διαπιστώσουν κατά πόσο μία τέτοια κίνηση είναι συμφέρουσα.

Αυτή η εξέλιξη θα έφερνε σειρά από ανατροπές στο πρόγραμμα του σταθμού, ωστόσο το βασικό σκεπτικό για το «πράσινο φως» μιας τέτοιας εκπομπής είναι ότι θα «κοπούν» δύο προγράμματα που δεν φέρνουν ιδιαίτερη τηλεθέαση, άρα θα υπάρξει μια οικονομική και ευέλικτη λύση. Ο λόγος για την ξένη σειρά «Ντετέκτιβ Μονκ» και για το ελληνικό σίριαλ «Τρία μίλια». Με λίγα λόγια, η Ιωάννα Μαλέσκου θα ταίριαζε ιδανικά στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς από τις 3 έως τις 5!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This