Η Πασχαλίδου «πάγωσε» το… χαμόγελο της Χρηστίδου

Must Read

«Πόρτα» από την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου στη Σίσσυ Χρηστίδου για τα τεκταινόμενα της Eurovision λόγω έλλειψης σεβασμού και καλών τρόπων! Με απρόοπτα κύλησε η χθεσινή πρωινή εκπομπή της Σίσσυς, καθώς, αν και προανήγγειλε την Πασχαλίδου, η τελευταία δεν εμφανίστηκε ποτέ στo «Χαμογέλα και πάλι»!

H αρθρογράφος, τηλεοπτική παρουσιάστρια, συγγραφέας και υπέρμαχος των ανθρώπινων δικαιωμάτων, που ζει στη Σουηδία, θα έβγαινε να μιλήσει τηλεφωνικά για όσα έγιναν στο Τορίνο, όμως δεν άντεξε την αναμονή και την «έκανε» από την άλλη γραμμή του τηλεφώνου!

Για την ιστορία, λίγο προτού περάσει σε διαφημιστικό διάλειμμα, η Χρηστίδου προλόγισε την Πασχαλίδου για να σχολιάσει όσα συνέβησαν στον διαγωνισμό της Eurovision, όμως η αναμονή παραήταν μεγάλη και αμέσως μετά το διάλειμμα η παρουσιάστρια προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα! «Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου δεν θέλει πια να εμφανιστεί στην εκπομπή, επειδή καθυστερήσαμε να τη βγάλουμε, μας είπε. Επειδή πήγαμε σε διάλειμμα, θύμωσε. Της ζητούμε “συγγνώμη”, αν την είχαμε πολλή ώρα να περιμένει. Λυπάμαι αν για κάποιο λόγο τη στενοχωρήσαμε, δεν καθορίζουμε εμείς τη ροή».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This