Ο Σκάι γίνεται «BBC» και η Μαλέσκου δεν… χωρεί

Must Read

Εκτός Μαλέσκου, Γκουντάρας, Κάκκαβα και γενικότερα η ψυχαγωγία από τον Σκάι! Εν όψει και των εθνικών εκλογών το 2023, το κανάλι θέλει να γίνει, όπως ακούγεται τουλάχιστον… BBC!

Όπως φαίνεται, αυτή την εβδομάδα θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για το ζωντανό ψυχαγωγικό πρόγραμμα της επόμενης σεζόν και ο μόνος που θα μείνει όρθιος θα είναι ο Νίκος Μουτσινάς. Στο κανάλι του Φαλήρου δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι από τις ψυχαγωγικές εκπομπές και την απόδοσή τους στους πίνακες τηλεθέασης, ακόμα και από το «Καλό μεσημεράκι»!

Έτσι, έχοντας ως δεδομένο ότι τα συμβόλαια των Μαλέσκου, Γκουντάρα και Κάκκαβα λήγουν στα τέλη της σεζόν, ο σταθμός φαίνεται πως μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινώσει, όπως λέγεται επίσημα, την απόφασή του να μη συνεχίσει τη συνεργασία του με αυτούς τους τρεις. Αυτομάτως δύο ζώνες μένουν κενές. Στην καθημερινή ζώνη, για τη θέση της Μαλέσκου το κανάλι ψάχνει ένα πρόσωπο από τον ενημερωτικό τομέα που θα δίνει με ενημερωτική εκπομπή τη σκυτάλη στο μεσημεριανό δελτίο. Όσο για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, υπάρχει η σκέψη να μην υπάρχουν ζωντανές ψυχαγωγικές εκπομπές, αλλά μόνο μαγνητοσκοπημένες, όπως το «Dot».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο θυμόσοφος Ερντογάν και χρήσιμοι αφελείς του Μαξίμου

«Δεν πρέπει να λες ποτέ κάτι που δεν μπορείς να γράψεις»

More Articles Like This