Μανόλης Κλωνάρης: Ο «Ανέστης» από τη «Γη της Ελιάς» στο «Κόκκινο Ποτάμι»

Must Read

O 31χρονος Μανόλης Κλωνάρης, ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον αρχηγό στον ελαιώνα των Βρεττάκων από τη «Γη της Ελιάς», «μετακομίζει» στο «Κόκκινο Ποτάμι»! Ο τηλεοπτικός Ανέστης λοιπόν θα πεθάνει με τραγικό τρόπο στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» και δεν θα συνεχίσει στη δεύτερη σεζόν στο Mega, αλλά οι τηλεθεατές θα τον συναντήσουν στο «Κόκκινο Ποτάμι» στο Open.

Ένας χαρακτήρας που μας έχει προβληματίσει αρκετά στο σίριαλ του Αντρέα Γεωργίου φεύγει από τη Μάνη για να συμμετάσχει στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς εποχής του Μανούσου Μανουσάκη στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ροδίτης ηθοποιός (που στο παρελθόν έχει απασχολήσει και τις εκπομπές lifestyle για τον δεσμό που διατηρούσε με την ηθοποιό Τζόυς Ευείδη) θα διαβεί τις όχθες του «Κόκκινου Ποταμιού» σε έναν ρόλο ανατρεπτικό.

Η συνέχεια της σειράς εστιάζει στην περίοδο 1919-1924. Ο δεύτερος κύκλος ξεκινά στη Θεσσαλονίκη, όπου θα θα δούμε τον ερχομό των πρώτων Πόντιων προσφύγων -που έχουν φύγει κυνηγημένοι- στην Ελλάδα. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο, με τα πρώτα ονόματα να έχουν γίνει γνωστά (Παντούση, Πουλάκης, Καζάκος, Κουρτίδης κ.ά.).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This