«Σασμός» spoiler: Ο μαφιόζος Καραπάνος σκοτώνει τον αστυνομικό Γεράσιμο και αυτοκτονεί μόλις μαθαίνει ότι ήταν γιος του

Must Read

Συγκλονιστικά είναι τα spoilers που κυκλοφορούν έναν μήνα πριν από το φινάλε του πρώτου κύκλου της σειράς του Alpha «Σασμός»!

Ο Βλάσης Καραπάνος και ο Γεράσιμος Χριστογιάννης θα αφήσουν την τελευταία τους πνοή, σε μια σκηνή που θα κόψει την ανάσα. Πατέρας και γιος θα σταθούν απέναντι για τελευταία φορά, αποχαιρετώντας οριστικά ο ένας τον άλλον. Ο Καραπάνος, εξοργισμένος, χωρίς να το ξέρει θα σκοτώσει τον γιο του και, όταν μάθει την ταυτότητά του, θα αυτοκτονήσει στη φυλακή!

Ο Γεράσιμος, διψασμένος για εκδίκηση, αποφασίζει να φτάσει την κατάσταση στα άκρα. Θέλει να δει τον πατέρα του να υποφέρει. Ο Καραπάνος, μαινόμενος, αποφασίζει να βάλει ένα τέλος σε αυτήν την παράνοια. Ο αδίστακτος αυτός εγκληματίας καταφέρνει να αποδράσει από τις φυλακές με σκοπό να εντοπίσει τον Γεράσιμο και να τον σκοτώσει.
Ο μαφιόζος βρίσκει τον νεαρό αστυνομικό, στέκεται απέναντί του, βγάζει το όπλο του και τον σκοτώνει εν ψυχρώ. Λίγες ημέρες μετά το φονικό ο Καραπάνος συλλαμβάνεται ξανά και στο κελί θα μάθει πως αυτός που σκότωσε ήταν ο γιος του. Μην μπορώντας να σηκώσει αυτό το τεράστιο βάρος στις πλάτες του, αυτοκτονεί!

Από την άλλη μεριά, κακό τέλος θα έχει και ο Αγγελος, αφού σε μια κρίση ζήλιας ο Κώστας, ο πρώην σύζυγος της Ασπας, θα τον σκοτώσει. Ο γιατρός χάνει τη ζωή του άδικα και η Ασπα χάνει ακόμη έναν Σταματάκη που την αγάπησε πολύ. Μαθιός και Αστέρης συγκλονίζονται από τον χαμό του ξαδέρφου τους και χτυπάνε το κεφάλι τους που πήραν στη δούλεψή τους τον Κώστα.

Ακόμη, στα επόμενα επεισόδια ένας σκληρός θα σπάσει! Ο Μαθιός δείχνει να μην αντέχει άλλο το μυστικό που τον βαραίνει, γι’ αυτό θα ομολογήσει την πράξη του στον Μανώλη. Ετσι κι αλλιώς έχει καταλάβει ότι εκείνος ξέρει την αλήθεια, οπότε θα τον πιάσει και θα τον παρακαλέσει να τον καταδώσει στην Αστυνομία. Ο Μανώλης θα αποφασίσει να μην τον προδώσει. Θα του ζητήσει όμως κάτι ως αντάλλαγμα: Να είναι κοντά στον Νικηφόρο και στη Βασιλική και να μην τους εγκαταλείψει ποτέ! Ο Μαθιός θα του το υποσχεθεί και έτσι εκείνος θα συνεχίσει να κρατάει το μυστικό τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This