«Φουσκώνουν» τα… νερά στο «Κόκκινο ποτάμι»

Must Read

«3, 2, 1 πάμε» θα φωνάξει οσονούπω στους τεχνικούς και τους ηθοποιούς του ο Μανούσος Μανουσάκης. Ο σπουδαίος σκηνοθέτης, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες του Open, αποκάλυψε πως τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο επεισοδίων της σειράς «Κόκκινο ποτάμι» αρχίζουν άμεσα.

«Ξεκινάμε τα γυρίσματα τη Δευτέρα, για το “Κόκκινο ποτάμι – Η συνέχεια”. Ελπίζουμε να αντέξουμε όλη αυτή τη δοκιμασία, την ευχάριστη αυτή δοκιμασία, όλο αυτό το ταξίδι στην Ιστορία, όλη αυτή την υπέροχη βόλτα μας, σε μια τραγική σελίδα της ελληνικής Ιστορίας. Οι προβολές θα αρχίσουν τον Οκτώβρη μέσα από τη συχνότητα του Open. Η διανομή δεν μπορεί να είναι η ίδια, γιατί το 99% των ηρώων μας πέθανε στο πρώτο ποτάμι, και αυτό ήταν και η ουσία. Οι άνθρωποι αυτοί εξοντώθηκαν από τη Γενοκτονία που περιγράφαμε» είπε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι το «Κόκκινο ποτάμι», η μεγάλη επιτυχία του Μανούσου Μάνουσάκη, προβλήθηκε τη σεζόν 2019-2020 από το Open, περιγράφοντας τα τραγικά γεγονότα της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου με αφορμή τον έρωτα δύο νέων. Αυτή τη φορά το ζευγάρι που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον είναι η Αναστασία Παντούση, καθώς η ηρωίδα της Ιφιγένειας Νικολαΐδη κατάφερε να διασωθεί με τον γιο της από τη Γενοκτονία, και ο Ομηρος Πουλάκης, που θα ενσαρκώσει -όπως ακούγεται- έναν γοητευτικό γιατρό που θα τη βοηθήσει να ψάξει να βρει τους δικούς της ανθρώπους στη Σμύρνη.

Μαζί θα βιώσουν τη Μικρασιατική Καταστροφή. Μάλιστα, παρόλο που δεν υπάρχει βιβλίο στο οποίο να βασίζεται η συνέχεια της ιστορίας, το συγγραφικό δίδυμο Σταύρος Αβδούλος και Ειρήνη Ριτσώνη, που συνεργάζεται πολλά χρόνια με τον σκηνοθέτη, γράφει το σενάριο βασιζόμενο σε ιστορικές πηγές και αρχεία. Τους υπόλοιπους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα κρατούν οι Κωνσταντίνος Κοζάκος, Δήμητρα Σιγάλα, Σωτήρης Χατζάκης, Πέτρος Ξεκούκης, Κέλλυ Γιακουμάκη, Άγγελος Ανδριόπουλος. Τα γυρίσματα θα αρχίσουν άμεσα και θα πραγματοποιηθούν σε Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Βέροια και Παλαιό Παντελεήμονα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This