Πρωινό μπάχαλο με Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά

Σε θρίλερ εξελίσσεται η παραμονή των παρουσιαστών στον ΑΝΤ1

Must Read

Τα νεύρα όλων στον ΑΝΤ1 πρέπει να έχουν γίνει κρόσσια! Πιο σκληροί διαπραγματευτές από το TV ζεύγος Λιάγκας – Σκορδά δεν έχουν υπάρξει ξανά, λέει μεγαλοστέλεχος του σταθμού!

Σε θρίλερ φαίνεται πως εξελίσσεται η παραμονή των δύο παρουσιαστών, καθώς, ενώ το πρώην ζευγάρι είχε συμφωνήσει ήδη από τον Φεβρουάριο να παραμείνει και τη νέα σεζόν, οι φήμες θέλουν να μην τα βρίσκουν με το κανάλι αναφορικά με τους όρους παραμονής τους. Από την άνοιξη και μετά τόσο ο Γιώργος Λιάγκας όσο και η Φαίη Σκορδά θέλουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και τηλεοπτικά για την επόμενη σεζόν.

Από τη μία ο Λιάγκας θέλει να κάνει αυτό που φέτος φαίνεται να διέσωσε την εκπομπή, να ασχοληθεί, δηλαδή, με πιο ενημερωτικά θέματα, και από την άλλη η Σκορδά θέλει να ασχοληθεί με το δικό της αντικείμενο, που δεν είναι άλλο από την ψυχαγωγία. Ωστόσο, τα σχέδιά τους για δύο διαφορετικές εκπομπές με εκείνους επικεφαλής φαίνεται να φρέναρε το ίδιο το κανάλι, το οποίο θεωρεί ότι η εκπομπή πρέπει και του χρόνου να συνεχιστεί ως έχει, δηλαδή ως «Το Πρωινό», μη θέλοντας σε καμία περίπτωση να βάλει σε κίνδυνο την επιτυχία της, που φέτος ξαναναστήθηκε… από τα χαμηλά της νούμερα.

Οπως ακούγεται, πάντως, στη μιντιακή αγορά, ο Γιώργος Λιάγκας δεν έχει σταματήσει να κάνει ραντεβού με συνεργάτες για τη δική του ενημερωτική εκπομπή, που θα προηγείται της ψυχαγωγικής της Φαίης. Στο πλαίσιο αυτό δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ, που εδώ και λίγους μήνες βρίσκεται στο «Χαμογέλα και πάλι» της Σίσσυς Χρηστίδου, φαίνεται να έχει δώσει τα χέρια με τον Λιάγκα και του χρόνου θα βρίσκεται μαζί του, ενώ και ο Τάσος Τεργιάκης έχει διαλέξει στρατόπεδο, και δεν είναι άλλο από αυτό της ενημέρωσης. Και ενώ Φαίη και Γιώργος συναντούν δημοσιογράφους και πανελίστες για τις ξεχωριστές εκπομπές τους, το κανάλι από την άλλη επιμένει στη μία εκπομπή κι όχι στη διχοτόμηση της ζώνης. Πανηγύρι, δηλαδή…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This