Ο Ατζούν ρίχνει στην… αρένα το «Survivor All Star» μπας και «τσιμπήσει» σε τηλεθέαση

Must Read

Ο Τούρκος τηλεοπτικός παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί και ο Σκάι δεν διακινδυνεύουν άλλο την πορεία του «Survivor» στην τηλεθέαση, γιʼ αυτό κατά τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα χτυπήσουν με την All star έκδοσή του, δηλαδή με τους καλύτερους παίκτες που έχουν αναδείξει όλοι οι κύκλοι του reality επιβίωσης, ώστε να ανεβάσουν τα ποσοστά θεαματικότητας!

Η απόφαση, λοιπόν, είναι οριστική και τα πρώτα 16 ονόματα της λίστας των παικτών που θα τρέξουν στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Οι πρώτες επαφές για τα πρόσωπα που θα απαρτίσουν το «Survivor All Star» έχουν αρχίσει να γίνονται και οι προτεραιότητες είναι ξεκάθαρες.

Τα πρώτα ραντεβού του καναλιού περιλαμβάνουν τους πιο δυνατούς παίκτες από τον περσινό κύκλο, όπως τους Σάκη Κατσούλη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Νίκο Μπάρτζη, Καρολίνα Καλύβα, Γιώργο Ασημακόπολο, Αλέξη Παππά, Κώστα Παπαδόπουλο, Γιώργο Κόρομι, ενώ τα δεύτερα ραντεβού θα γίνουν με τους παίκτες του πρώτου «Survivor» Μάριο Πρίαμο – Ιωαννίδη, Κωνσταντίνο Βασάλο, Γιάννη Σπαλιάρα, Ευριδίκη Βαλαβάνη, Κώστα Αναγνωστόπουλο, Μπο, ενώ θα υπάρξουν και κάποια τρίτα ραντεβού με τους Κατερίνα Δαλάκα και Ηλία Γκότση.

Από την άλλη, οι συνομιλίες με τον πιο δημοφιλή παίκτη στην ιστορία του «Survivor», τον Ντάνο, θα ξεκινήσουν όταν έχει ολοκληρωθεί η υπόλοιπη σύνθεση των παικτών. Το δεύτερο… δυνατό χαρτί, ο Ντάφυ, αποτελεί επίσης ξεχωριστή περίπτωση, με τον ίδιο να μην είναι αρνητικός. Τα λεφτά είναι πολλά, και ο Τριαντάφυλλος μπορεί, μεν, να πεινάσει ξανά και να τρώει καρύδες, αλλά και το σόου του θα κάνει και με χιλιάδες ευρώ θα «φουσκώσει» εκ νέου τον τραπεζικό λογαριασμό του!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This