H «βόμβα Φαίη» σκάει στον ΑΝΤ1

Ενα βήμα από το «διαζύγιο» με τον σταθμό του Αμαρουσίου βρίσκεται η παρουσιάστρια

Must Read

Διαζύγιο-βόμβα της Φαίης Σκορδά και του ΑΝΤ1 στον ορίζοντα, καθώς η σχέση τους, όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές, βρίσκεται στα άκρα. Η… ωρολογιακή βόμβα που έχει ενεργοποιηθεί εδώ και περισσότερο από έναν μήνα είναι έτοιμη να σκάσει και το μέλλον του «Πρωινού» φαντάζει για πρώτη φορά μετέωρο, ενώ η ένταση, το άγχος και τα νεύρα της παρουσιάστριας είναι έκδηλα πλέον στη μικρή οθόνη. Πολλά συζητιούνται, ανακοινώνονται σε εκπομπές και άλλα τόσα γράφονται τον τελευταίο μήνα σχετικά με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, το «Πρωινό», τη μία ή τις δύο εκπομπές τους, τους παλιούς και νέους συνεργάτες τους και όλο το παρασκήνιο μέχρι να υπογράψει η δημοφιλής παρουσιάστρια το συμβόλαιό της.

Το τελευταίο σενάριο ήθελε τον Λιάγκα με δική του εκπομπή από τις 10 έως τις 12 και τη Σκορδά από τις 12 έως τις 2 με δική της παραγωγή, με το δελτίο ειδήσεων να μετακινείται ώστε να βγουν οι ώρες!

Τι συμβαίνει όμως και ενώ ο Λιάγκας συμφωνεί σε όλα, η Φαίη δεν λέει να υπογράψει; Προφανώς και δεν της αρέσει να ξεκινά τα «καλημέρα σας»… στις 12! Όπως αφήνει να διαρρεύσει το περιβάλλον της παρουσιάστριας, η γκρίνια της πηγάζει από το γεγονός ότι της φαίνεται αδιανόητο μετά τα νούμερα στην τηλεθέαση των τελευταίων εβδομάδων στην πρωινή ζώνη να πρέπει το «Πρωινό» να σπάσει στα δύο, να αλλάξουν οι συνεργάτες, η θεματολογία, τα σκηνικά, τα πάντα.

Το συμβόλαιό της λήγει στις 30 Ιουνίου, δηλαδή σε μία εβδομάδα, αλλά το λεγόμενο «deadline» που της είχε δώσει το κανάλι έληξε χθες, με τις δύο πλευρές να μην έχουν έρθει σε καμία συμφωνία.

Έτσι, Σκορδά και ΑΝΤ1 βρίσκονται ένα βήμα πριν από το οριστικό διαζύγιο και το τέλος της συνεργασίας τους!

Το οξύμωρο είναι ότι ο Λιάγκας προετοιμάζεται για κεντρικός παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του και κλείνει τους συνεργάτες του, σε αντίθεση με την πρώην σύζυγό του που δεν έχει κάνει τίποτα και δεν έχει μιλήσει με κανέναν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δύο είναι τα κανάλια που περιμένουν στη γωνία για να εντάξουν την παρουσιάστρια στην πρωινή τους ζώνη. Ο λόγος για το Star, που είναι και το φαβορί, και το Open, που έχει ήδη παρουσιάστρια, την Μπέττυ Μαγγίρα, αλλά δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο να εντάξει τη Σκορδά στο δυναμικό του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This