Η Γερμανού δεν «ψήνεται» για την παρουσίαση του μουσικού σόου «Secret Song»

Must Read

Η Ναταλία Γερμανού δεν θέλει άλλη τηλεοπτική έκθεση! Σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοφιλής παρουσιάστρια έβαλε βέτο στον Alpha, όταν το κανάλι τής πρότεινε την παρουσίαση μιας ακόμη τηλεοπτικής παραγωγής. Ο Alpha, λοιπόν, βολιδοσκοπεί για να φέρει στη Ελλάδα το μουσικό σόου «Secret Song» (το παρουσιάζει εδώ και χρόνια στη Γαλλία ο Νίκος Αλιάγας). Επιθυμία του καναλιού ήταν να το πάρει πάνω της η Γερμανού, όμως εκείνη όλο και απομακρύνεται από την ιδέα της παρουσίασής του!

Κακά τα ψέματα, η παρουσιάστρια της επιτυχημένης ψυχαγωγικής εκπομπής τα Σαββατοκύριακα στον Alpha «Καλύτερα δεν γίνεται» αποτελεί ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και σε άλλα projects εντός του καναλιού. Αυτή φαίνεται πως ήταν και η αρχική σκέψη της διοίκησης, αλλά λογάριασε, όπως ακούγεται, χωρίς την… ξενοδόχο, μια και η Γερμανού δεν θέλει να επιστρέψει στην prime time, από την οποία απέχει πάνω από 10 χρόνια. Μήπως γιατί μετά το καλοκαίρι του 2023 τελειώνει το συμβόλαιό της με τον Alpha και μπορεί να κάνει μια μεταγραφή «τζακ ποτ»;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This