«Ναυάγια» στο νησί του Σκάι

Σοφία Δανέζη και Αννα Ελευθερίου είπαν «όχι» στο «Love Island»

Must Read

Aκόμη δεν άρχισε να κατοικείται το νησί του έρωτα στον Σκάι και κινδυνεύει να μείνει έρημο πριν από την ώρα του! Το άγριο κόνσεπτ του νέου ριάλιτι του καναλιού με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου φαίνεται πως τρομάζει ακόμη και… έμπειρες παίκτριες άλλων ριάλιτι.

Ετσι οι παραγωγοί του «Love Island» δεν βρίσκουν τις κατάλληλες παίκτριες που θα μπούνε αποφασισμένες για να σκανδαλίσουν τους τηλεθεατές στη βίλα των οργίων, όπου όλα γίνονται (σύμφωνα και με τα ξένα φορμάτ) με πρόσχημα τον έρωτα και την αναζήτηση συντρόφου! Δεν αποκλείεται, λοιπόν, μετά τις χυλόπιτες που έχουν πέσει, το ριάλιτι να μπει στον «πάγο», καθώς έχει δοθεί μεγάλη προτεραιότητα στο «Survivor All Star».

Ποιες, όμως, παίκτριες προσέγγισε η παραγωγή του «Love Island» και ποια ήταν η απάντησή τους; Οπως δήλωσε και η ίδια η Σοφία Δανέζη (τραγουδίστρια και φιναλίστ του «Big Brother»), της έγινε πρόταση για το συγκεκριμένο παιχνίδι και εκείνη αρνήθηκε αμέσως. Η ίδια, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, θέλει να αφοσιωθεί στο τραγούδι και να μην κάνει ξανά κάτι παρόμοιο στην τηλεόραση.

Σεν έχει κλείσει την πόρτα

Μετά το «όχι» της Δανέζη, η παραγωγή έριξε τα «δίχτυα» της στην Αννα Ελευθερίου, η οποία συστήθηκε στο κοινό από το «Power of Love 2» και το «Big Brother 2». Και αυτή φάνηκε αρνητική στην προοπτική της συμμετοχής της σε τρίτο (ακόμη πιο άγριο) ριάλιτι, ωστόσο δεν έχει κλείσει οριστικά την πόρτα πίσω της, δίνοντας κάποιες ελπίδες στους υπευθύνους ότι μπορεί να υποκύψει και να σκάσει στο… νησί έτοιμη για νέους έρωτες!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This