Ποιος θα είναι ο νέος μάγειρας της Φαίης Σκορδά

Must Read

Τεράστια σπαζοκεφαλιά αποτελεί για τη Φαίη Σκορδά ο μάγειρας ή η μαγείρισσα που θα πιάσει την κουτάλα στη νέα πρωινή εκπομπή της στον Σκάι! Οι φήμες θέλουν τελικά τον δημοφιλή σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο να κλειδώνει δίπλα στην παρουσιάστρια, ολοκληρώνοντας έτσι και τις τελευταίες εκκρεμότητες της παραγωγής!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Σκορδά θα δώσει το «παρών» στην πρώτη μεγάλη σύσκεψη που θα γίνει για την εκπομπή της στο στούντιο Alpha στα Μελίσσια, καθώς από εκεί θα βγαίνει στον αέρα!

Οι συνεργάτες

Ηδη η αρχισυντάκτρια της εκπομπής Ελεάννα Τρυφίδου έχει επιστρέψει από τις διακοπές της και βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τους συνεργάτες της, ενώ υπήρξε και νέα μετακίνηση από το «Πρωινό» προς τον Σκάι, αφού ο Αρης Λιαπάτης, που ήταν βοηθός αρχισυντάκτη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, μετακομίζει στο κανάλι του Φαλήρου έχοντας την ίδια θέση.

Οσον αφορά την εκκρεμότητα της στήλης της μαγειρικής, φαίνεται πως κλείνει και θα την αναλάβει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Εν μέρει ωστόσο, γιατί στις τελικές συζητήσεις που είχε με τον Σκάι, όπως ακούγεται, έχει δηλώσει διαθεσιμότητα για δύο με τρεις φορές την εβδομάδα και έτσι ενδέχεται να υπάρξει και δεύτερος μάγειρας στο πλατό τις ημέρες που δεν θα είναι ο άλλοτε κριτής του «MasterChef», ο οποίος έκανε την τελευταία εμφάνισή του στη μικρή οθόνη το 2021 με την εκπομπή του «Γειτονιές στο πιάτο» στον ΑΝΤ1.

Να σημειωθεί ότι στο Φάληρο είχαν δώσει μάχη με τους Αμαρουσιώτες για την ενότητα της μαγειρικής, με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου να καταλήγει στον ΑΝΤ1!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This