«Βόμβα»! Τα «βρόντηξε» έξαλλη η Δούκισσα Νομικού από το «Πρωινό»

Η παρουσιάστρια δεν άντεξε το κλίμα της εκπομπής - Σε διαπραγματεύσεις με το κανάλι για να παραμείνει

Must Read

Πολλά ερωτηματικά προκάλεσε η σημερινή απουσία της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή «Πρωινό», με τον συμπαρουσιαστή της Γιώργο Λιάγκα να κάνει λόγο για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=VknFPlFJK7E

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, η νέα παρουσιάστρια της εκπομπής που πήρε την θέση της Φαίης Σκορδά στο πλευρό του Λιάγκα, φέρεται ότι δεν έχει σκοπό να επιστρέψει και αποχώρησε έξαλλη από τα καθήκοντά της.

Η ίδια μάλιστα είχε φέρεται ότι είχε αρχίσει να μετανιώνει την απόφασή της να πει το «ναι» στην εκπομπή, μόλις λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα, καθώς βρήκε τα πράγματα διαφορετικά απ’ότι τα περίμενε. Η Νομικού διαφωνούσε με το ύφος που παρουσιαζόταν η θεματολογία της εκπομπής, ενώ γρήγορα διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε χημεία με τους συνεργάτες της. Μάλιστα, φέρεται ότι την ενοχλούσαν κάποια αστεία που δεν ταίριαζαν με την δική της αισθητική, ενώ παράλληλα πιεζόταν από το γεγονός ότι έπρεπε να βρίσκεται από τις 10 το πρωί στο πλατό.

Η Δούκισσα φέρεται να έχει πάρει τις αποφάσεις της να μην επιστρέψει στην εκπομπή, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνονται διαπραγματεύσεις από την πλευρά του καναλιού προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα, ωστόσο κανένας δεν γνωρίζει ακόμα τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες και αν τελικά θα ανακοινωθεί η αποχώρησή της.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι χθες, η η Δούκισσα Νομικού φάνηκε ιδιαίτερα προβληματισμένη και σχεδόν βούρκωσε όταν η Λίτσα Πατέρα μιλούσε για τις ζωδιακές προβλέψεις και αναφερόταν στα διλλήματα των σκορπιών «αν πρέπει να μείνουν ή να κάτσουν»…

https://www.youtube.com/watch?v=LD-NVhiOkDw

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This