Η Φλορίντα Πετρουτσέλι έριξε «χυλόπιτα» στον Λιάγκα

Επαφές με Κωσταρά, Βούρου και Λαπάτη μετά το «όχι» της Πετρουτσέλι

Must Read

Ο Γιώργος Λιάγκας μπορεί να αποχαιρέτησε τη Δούκισσα Νομικού από το «Πρωινό» μέσα σε 54 δευτερόλεπτα το πρωί της Δευτέρας και να της ευχήθηκε τα καλύτερα για το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα -αφού εκείνη, ως γνωστόν, κοινοποίησε την απόφασή της να αποχωρήσει από το «Πρωινό» σχήμα-, αλλά, πέντε μέρες μετά, ο δημοφιλής παρουσιαστής, όπως ακούγεται, ψάχνει για να βρει το έτερο γυναικείο του ήμισυ!

Τα σενάρια για την επόμενη ημέρα δίνουν και παίρνουν! Θα υπάρξει αντικαταστάτρια ή θα παραμείνει ως έχει η πρωινή εκπομπή, με τον Γιώργο Λιάγκα σόλο βιολί και one man show; Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν υπάρξει διερευνητικές επαφές με πρόσωπα που πιθανόν να αναλάβουν το εμπορικό κομμάτι.

Φήμες θέλουν τον Λιάγκα να βολιδοσκοπεί για τη γυναικεία αμιγώς ενότητα -μόδα, ομορφιά, υγεία-, όπου εκεί τρέχει ένα πολύ σημαντικό εμπορικό κομμάτι, τις Φλορίντα Πετρουτσέλι, Βάσια Κωσταρά, Μαρία Λουίζα Βούρου και Φελίσια Λαπάτη.

Βάσια Κωσταρά
Μαρία Λουίζα Βούρου
Φελίσια Λαπάτη

Οι διαδόσεις στον ΑΝΤ1 θέλουν την Πετρουτσέλι να είναι ένα από τα πρόσωπα στα οποία έγινε κρούση για συνεργασία, κάτι που οδήγησε σε άμεσο ραντεβού. Ωστόσο, η ίδια αρνήθηκε, και είναι απορίας άξιον γιατί είπε «όχι» στον Γιώργο Λιάγκα και σε μια εκπομπή σαν το «Πρωινό», που έχει την αποδοχή του τηλεοπτικού κοινού.

Μετά το «όχι» της λέγεται ότι έχουν καπάκι γίνει κρούσεις στη σχεδιάστρια Βάσια Κωσταρά, στη Μαρία Λουίζα Βούρου και τη Φελίσια Λαπάτη.

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βγάλει το όνομα ενός απαιτητικού οικοδεσπότη και συνεργάτη, και έπειτα από το τηλεοπτικό διαζύγιό του με τη Φαίη Σκορδά και την πατ κιουτ συνεργασία με τη Δούκισσα Νομικού έχουν φοβηθεί οι ωραίες γυναικείες παρουσίες, που προτιμούν την ψυχική τους ηρεμία από τη φήμη και την καθημερινή τριβή με τον Γιώργο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This