Αλλαγές στο «Πρωινό» φέρνει η χαμηλή τηλεθέαση

Νέα πρόσωπα με τη Σκορδά - Ο ρόλος του Βουράκη

Must Read

Το 7,2% στην τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό για την εκπομπή « Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά στον Σκάι θα φέρει και αλλαγές οσονούπω σε συνεργάτες της παραγωγής.
Οπως ακούγεται έντονα, το κανάλι του Νέου Φαλήρου πέρασε σε αυτή την απόφαση για να μπορέσει να διορθώσει κάποια σημεία της εκπομπής της ωραίας Φαίης και να βελτιώσει τα νούμερα τηλεθέασης. Ετσι, θα δούμε αλλαγές και νέα πρόσωπα στο πάνελ της Φαίης Σκορδά και στην ομάδα του «Πρωινού μας».

Η πρώτη αλλαγή έχει να κάνει με τον δημοσιογράφο Αγγελο Βουράκη, τον οποίο από την αρχή βλέπαμε να είναι τόσο στα θέματα της ενημέρωσης όσο και στον σχολιασμό των πιο lifestyle θεμάτων. Τις τελευταίες μέρες, όμως, είδαμε τον δημοσιογράφο να βγαίνει από το στούντιο και να καλύπτει το δικαστικό ρεπορτάζ για τις ανάγκες της εκπομπής.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, το κανάλι έχει αποφασίσει ο Αγγελος Βουράκης να είναι μόνο στα θέματα της ενημέρωσης και στο δικαστικό ρεπορτάζ, το οποίο του ταιριάζει περισσότερο. Να θυμίσουμε ότι ο δημοσιογράφος εμφανίζεται και στην εκπομπή «Αταίριαστοι», η οποία ακολουθεί μετά την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, και εκεί θα τον δούμε με ενισχυμένο ρόλο.

Με αυτήν την απόφαση, δηλαδή, το να μην είναι στο τραπέζι ο Αγγελος Βουράκης στον σχολιασμό των πιο ψυχαγωγικών θεμάτων δημιουργεί ένα κενό στο πάνελ που πρέπει να καλυφθεί. Το κανάλι του Φαλήρου αναζητά έναν άντρα που να ξέρει καλά το lifestyle κομμάτι. Αυτό το πρόσωπο μπορεί είτε να είναι δημοσιογράφος είτε και όχι, καθώς το κανάλι έχει αρχίσει ήδη την αναζήτηση.

Στην έναρξη της σημερινής εκπομπής η Φαίη Σκορδά έστειλε ένα φιλί στην Ελεονώρα Μελέτη και στην παρέα της και επιβεβαίωσε ότι θα γίνουν αλλαγές στην εκπομπή, αλλά προσθετικές και μόνο για καλό. Η Φαίη έχει μπροστά της μαραθώνιο και πρέπει να πείσει τους τηλεθεατές ότι ο Σκάι έχει ψυχαγωγικό πρωινό που αξίζει κανείς να το δει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This