Tέλος το GNTM;

Tον Φεβρουάριο κρίνεται η τύχη του ριάλιτι

Must Read

Θα είναι η τελευταία χρονιά του «GNTM» στο Star Channel; Μεγάλος είναι ο προβληματισμός για το ριάλιτι μοντέλων μετά τα 8άρια και τα 9άρια που σημειώνει τις δυο τελευταίες εβδομάδες στα ποσοστά θεαματικότητας, κυρίως στο γενικό σύνολο της τηλεθέασης.

Ηδη, όπως ακούγεται, η διοίκηση του σταθμού (δεδομένου ότι πρόκειται για μία πολύ ακριβή παραγωγή) αμφιταλαντεύεται για το αν θα πρέπει να συνεχίσει ακόμα έναν νέο κύκλο του «GNTM», απόφαση που θα πρέπει να πάρει για την επόμενη σεζόν μέσα στις αρχές του 2023.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καθοριστικός θα είναι ο επόμενος μήνας για τη μετέπειτα πορεία του «GNTM». H τηλεθέαση του προγράμματος έχει ήδη αρχίσει να φθίνει, όπως συμβαίνει, βέβαια, κάθε χρόνο μετά την ολοκλήρωση της φάσης των κάστινγκ, ωστόσο οι πιέσεις που ασκούνται φέτος στους πίνακες τηλεθέασης είναι σαφώς πιο έντονες λόγω των υψηλών ποσοστών τηλεθέασης πέντε σειρών που προβάλλονται απέναντί του: «Η Γη της Ελιάς» και το «Μαύρο Ρόδο» στο Mega, «Σασμός» και «Αυτή η νύχτα μένει» στον Alpha, αλλά και «Παγιδευμένοι» στον ΑΝΤ1.

Μέχρι τις αρχές του νέου έτους, τον Φεβρουάριο του 2023, όπως ακούγεται, η διεύθυνση προγράμματος του Star θα αποφασίσει αν θα υπάρξει το φθινόπωρο του 2023 νέος κύκλος του ριάλιτι με τα μοντέλα ή αν θα «ξεκουράσει» το συγκεκριμένο τηλεοπτικό προϊόν, τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν, και, έτσι, να μπουν σε «αγρανάπαυση» οι ωραίες και οι ωραίοι, αλλά και η Βίκυ Καγιά, η οποία πηγαίνει με ταχύτητα… φωτός από τη μια παραγωγή στην άλλη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This