Σοβαρότατη αποκάλυψη για τις πυρκαγιές στην Εύβοια, το Μαξίμου και τον Σταύρο Μπένο

Μάλλον δεν «είδε φως και μπήκε»

Must Read

Σε μία αποκάλυψη που θα προκαλέσει αίσθηση προβαίνει η κυριακάτικη Δημοκρατία που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα.

Η εφημερίδα φέρνει στο φως ατράνταχτα ντοκουμέντα που δείχνουν κάτι τουλάχιστον «ανεξήγητο».

Το υποτιθέμενο σχέδιο ανασυγκρότησης της Εύβοιας, το οποίο πρακτικά ακόμα και σήμερα δεν έχει υλοποιηθεί, ήταν έτοιμο ως προς το σκέλος των δαπανών φυσικά, ενώ ακόμα η μαρτυρική περιοχή «κάπνιζε»! Την ίδια στιγμή λοιπόν που ο πρωθυπουργός εκστόμιζε απίστευτες και προκλητικές θεωρίες συνωμοσίας περί εμπρηστικών επιθέσεων από αντίεμβολιαστές για να μην τοποθετηθούν ανεμογεννήτριες, εξυφαίνεται μία πραγματική «συνωμοσία». Πάλι, εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος.

Εάν φυσικά η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα ήταν υγιής, ο πρωθυπουργός θα είχε κληθεί για να δώσει εξηγήσεις για τους ισχυρισμούς του οι οποίοι βέβαια ήταν προϊόν της νοσηρής φαντασίας στενού του συνεργάτη, ο οποίος μάλιστα εμπλέκεται προσωπικά στην τοποθέτηση των ανεμογεννητριών οι οποίες υποτίθεται δεν θα έμπαιναν στα καμένα.

Μαζί με τις ανεμογεννήτριες όμως στο παιχνίδι «μπήκε» και ο Μπένος. Στην αυριανή δημοκρατία, υπάρχουν τα ντοκουμέντα που συνδέουν απευθείας τον άνθρωπο που παρουσιάστηκε ως Μεσσίας της Εύβοιας, με το Μέγαρο Μαξίμου.

Δείτε το πρωτοσέλιδο της αυριανής Δημοκρατίας:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This