Επίσημο: Η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει στην τηλεόραση

Θα παρουσιάζει μια αγαπημένη μουσική εκπομπή

Must Read

Μέσω της συχνότητας του Mega, η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει στην τηλεόραση για να παρουσιάσει μια μουσική εκπομπή, η οποία ήδη έχει κερδίσει πόντους στα «μηχανάκια» της τηλεθέασης.

Όπως ανακοίνωσε ο σταθμός, συνοδεία και μιας φωτογραφίας της έμπειρης παρουσιάστριας, η Ρούλα Κορομηλά θα είναι η οικοδέσποινα της εκπομπής «Σπίτι με το Mega».

Mega

Η ανακοίνωση του καναλιού:

«Η Ρούλα Κορομηλά ανήκει από σήμερα, 25 Οκτωβρίου στην οικογένεια του Mega. Η Ρούλα Κορομηλά, η παρουσιάστρια με την αδιαμφισβήτητη ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, θα είναι η οικοδέσποινα στην αγαπημένη μουσική εκπομπή “Σπίτι με το MEGA”. Με τη διαχρονική τηλεοπτική εμπειρία και την αίγλη της, η Ρούλα Κορομηλά θα προσδώσει το δικό της στίγμα στο “Σπίτι με το MEGA”, την εκπομπή του MEGA που χτυπάει στην καρδιά της ελληνικής μουσικής και έγινε μοναδική συνήθεια των τηλεθεατών. Το “Σπίτι με το MEGA” έρχεται τον Νοέμβριο στο MEGA με ξεχωριστά, special τηλεοπτικά events και πολλούς εκλεκτούς καλεσμένους».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This