Πώς σκέφτεται να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης η Φαίη Σκορδά

Σκέψεις για ανταποκρίσεις από την περιφέρεια στο «Πρωινό μας» για να ξεκολλήσουν από τα μονοψήφια νούμερα

Must Read

H Φαίη Σκορδά πάει περιφέρεια για να σώσει τα νούμερα τηλεθέασης! Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ρεπόρτερ της θα σαρώσουν την ελληνική επαρχία για να βγάλουν ειδήσεις, μπας και κεντρίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Δραστικές αλλαγές θα γίνουν, λοιπόν, στο επόμενο μεσοδιάστημα μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου, με στόχο να πάρει η Σκορδά τα πάνω της στη θεαματικότητα και να ξεκολλήσει από τα μονοψήφια νούμερα. Δεδομένο ότι η μετεγγραφή της παρουσιάστριας στον Σκάι έγινε μέσα στο καλοκαίρι, που οι περισσότερες εκπομπές είχαν ήδη στελεχώσει την ομάδα τους, είναι λογικό να υπάρχουν ελλείψεις που πρέπει να καλυφθούν στο δυναμικό της εκπομπής «Πρωινό μας». Για να σωθεί ό,τι αν σώζεται, μέσα στις συζητήσεις που γίνονται αυτό το διάστημα στο κανάλι είναι η εκπομπή να γίνει πιο διαδραστική και να πιάνει τον σφυγμό όχι μόνο της Αθήνας, αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Οι υπεύθυνοι ψυχαγωγικού προγράμματος του Σκάι, όπως λέγεται, σκέφτονται, δηλαδή, να υπάρχουν συνδέσεις με διάφορες περιοχές της χώρας, από όπου οι δημοσιογράφοι θα μεταφέρουν το ρεπορτάζ. Σε αυτό το κομμάτι θεωρούν, δε, ότι θα είναι πολύ χρήσιμη η συμβολή της Πολυξένης Καραμίχα, που συνεργάζεται έτσι κι αλλιώς με την εκπομπή, βγάζοντας θέματα από τη Θεσσαλονίκη.

Στην ίδια ρουμπρίκα από σήμερα κιόλας θα αρχίσει να συμμετέχει και η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, που τη βλέπαμε στο «Ευτυχείτε!», στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου, ενώ όταν δοκίμασε μόνη της στο Open δεν θα τα… κατάφερε! Πλέον έχει αναλάβει επιτελική θέση σε μιντιακό όμιλο της Θεσσαλίας και θα βγαίνει στη Σκορδά με κάποιες ζωντανές συνδέσεις από τη Λάρισα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This