Oι νικητές και οι χαμένοι στον κόσμο της τηλεόρασης για το… απελθόν 2022!

Must Read

Ποιοι είναι οι κερδισμένοι και οι χαμένοι για τη χρονιά που μας αποχαιρετά; Ποιος είναι ο τηλεοπτικός απολογισμός του 2022;

H «Εspresso» δίνει τα «βραβεία» της όχι μόνο με βάση τις υψηλές ή τις χαμηλές τηλεθεάσεις στο βαρόμετρο της Nielsen, αλλά και με άξονα το γκελ που έκαναν οι συγκεκριμένες σειρές, εκπομπές, σόου, παρουσιαστές στο τηλεοπτικό κοινό αλλά και στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Ποιοι ήταν άραγε αυτοί που είδαν τις τηλεοπτικές μετοχές τους να εκτοξεύονται, τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς να φουσκώνουν και ποιοι άλλοι ανακοίνωσαν ότι την… κάνουν από τη μικρή οθόνη όταν αντίκρισαν μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης;

Ένας τηλεοπτικός χάρτης έχει διαμορφωθεί ήδη με αυτούς που έχουν κερδίσει το τηλεοπτικό φλουρί και με αυτούς που κάηκαν στο τηλεοπτικό τραπέζι και έμειναν στον άσο!

Οι κερδισμένοι του 2022 στη μικρή οθόνη

«Σασμός»

 

 

Αναμφίβολα η σειρά «Σασμός» του Alpha, με το all star καστ ηθοποιών και τα 25άρια στην τηλεθέαση, ήταν από τους νικητές της τηλεοπτικής σεζόν. Το σίριαλ με τα φονικά και τους απαγορευμένους έρωτες στην Κρήτη συνεχίστηκε για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν και δεν έχασε καθόλου από τη δυναμική του, ακόμη και όταν απέναντί του είχε σημαντικούς αγώνες από το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου στο Κατάρ.

«Παγιδευμένοι»

 

Εξαιρετικά καλά στην τηλεθέαση τα πήγε και η αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι», αφού κατάφερε να κάνει το ζεύγος Μαρκάτου – Ραζή talk of the town. O άψογα κοστουμαρισμένος Μιχάλης Λεβεντογιάννης και η νέα μούσα της TV Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ έχουν γίνει viral και το πρώτο trend στο διαδίκτυο.

Νίκος Κοκλώνης – «J2US»

Ο νικητής της prime time ζώνης τα βράδια του Σαββάτου ακούει στο όνομα Νίκος Κοκλώνης. Το μουσικό σόου «J2US» είναι η καλύτερη συντροφιά, φαντασμαγορική, με λαμπερούς κριτές (Βανδή, Γαρμπή, Σταυροπούλου, Φασουλής) και τραγούδια που ανεβάζουν τη διάθεση. Το «J2US» το καλοβλέπουν και άλλοι σταθμοί (ΑΝΤ1, Σκάι) για να το αρπάξουν από τον Alpha, μια και, όπως ακούγεται στη μιντιακή αγορά, ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος έχει βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να βγαίνει αυτό το αποτέλεσμα στη μικρή οθόνη, δεν είναι και πολύ ευχαριστημένος με το deal που έχει κάνει με τον Alpha.

«Ο παράδεισος των κυριών»

Η νέα σειρά εποχής «Ο παράδεισος των κυριών» στον Alpha, με φόντο τη δεκαετία του 1960 και ένα πολυκατάστημα, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο τηλεοπτικό κοινό και καθιέρωσε νέες πρωταγωνίστριες στη μικρή οθόνη.

Ελένη Τσολάκη

Η Ελένη Τσολάκη είναι σίγουρα μία από τις κερδισμένες στην πρωινή ψυχαγωγία του Σαββατοκύριακου το 2022, καθώς το τηλεοπτικό κοινό τής έχει δώσει ψήφο εμπιστοσύνης. Τα αποκλειστικά ρεπορτάζ από τον χώρο της showbiz έκαναν το Οpen Weekend την αγαπημένη συντροφιά των τηλεθεατών και όχι άδικα, αφού η καλή δουλειά επιβραβεύτηκε.

Zέτα Μακρυπούλια – «Rouk Zouk»

Τελικά η Ζέτα Μακρυπούλια και το «Rouk Zouk» στον ΑΝΤ1 ταιριάζουν γάντι. Η όμορφη ηθοποιός με το μπρίο της και τις χιουμοριστικές ατάκες βγήκε ακόμη μία σεζόν νικήτρια στη ζώνη, «τρώγοντας» και τον κολλητό της Νίκο Μουτσινά, ο οποίος δεν διανύει και την καλύτερη περίοδό του στην τηλεόραση.

Σπύρος Παπαδόπουλος – «Kάνε ότι κοιμάσαι»

Αναμφίβολα ο Σπύρος Παπαδόπουλος γύρισε στην ελληνική μυθοπλασία ως νικητής. Η αστυνομική σειρά μυστηρίου «Κάνε ότι κοιμάσαι» έγινε trend και -αν μη τι άλλο- θα της ταίριαζε μία θέση στο Netflix.

Βασίλης Μπισμπίκης – «Αυτή η νύχτα μένει»

O Βασίλης Μπισμπίκης δεν μονοπωλεί μόνο τον έρωτα της σούπερ σταρ Δέσποινας Βανδή, αλλά και την καρδιά του γυναικείου τηλεοπτικού κοινού ως «μάτσο» αρσενικό στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει». Υποδυόμενος τον Στρατή, έναν ιδιοκτήτη σκυλάδικου στην περιφέρεια, τη δεκαετία του ’80, βάζει «φωτιά» στους δείκτες της Nielsen.

«Ράδιο Αρβύλα»

 

Η σάτιρα στα καλύτερά της! Οι «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1 πήραν το αίμα τους πίσω και έσκισαν σε τηλεθέαση, με τον Αντώνη Κανάκη σε μεγάλα κέφια.

Οι χαμένοι του 2022 στην TV!

Φαίη Σκορδά

Τι κι αν ήταν η μετεγγραφή της τηλεοπτικής χρονιάς για την οποία χύθηκε τόσο μελάνι… Η Φαίη Σκορδά δεν έφερε τα αναμενόμενα στην πρωινή ζώνη του Σκάι, αλλά κάτι μονοψήφια νούμερα, αποδεικνύοντας ότι ο σταθμός και η ψυχαγωγία έχουν μαλώσει εδώ και χρόνια. Το 2023 θα κριθούν πολλά για το μέλλον της το πρωί και πολλοί τη βλέπουν σε λαμπερό βραδινό σόου στο ίδιο κανάλι.

Νίκος Μουτσινάς

Το 2022 κέρασε πίκρες τον Νίκο Μουτσινά. Η σατιρική εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» στο κανάλι του Φαλήρου κατρακύλησε στο 6% και έκανε τον παρουσιαστή να δηλώσει ότι θέλει να τελειώσει άρον άρον με τη συγκεκριμένη παραγωγή ή να κάνει άμεσα κάτι άλλο στη μικρή οθόνη.

«Εκτός υπηρεσίας»

Η κωμική σειρά στον ΑΝΤ1 «Εκτός υπηρεσίας» σταμάτησε λόγω Μουντιάλ, αλλά, όπως λέγεται, δεν προβλέπεται να επιστρέψει το 2023 στη μικρή οθόνη. Οι περιπέτειες των αστυνομικών σε ένα απομακρυσμένο νησί δεν έπεισαν τους τηλεθεατές, οι οποίοι έδωσαν πολύ χαμηλές τηλεθεάσεις στο σίριαλ και τους έκαναν να του γυρίσουν την πλάτη.

Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη δεν περνά και τις καλύτερες μέρες της στο Mega. Το 8% της εκπομπής της «Ελένη» δεν την ικανοποιεί και τόσο, καθώς η βασίλισσα είχε μάθει σε άλλα νούμερα. Πάντως, αυτή η πορεία της έχει φέρει και τριβές με έναν από τους βασικούς συντελεστές της εκπομπής και του πάνελ της, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Μαρία Μπακοδήμου

Αντε… «Γεια» είπαν οι τηλεθεατές του Σκάι στη Μαρία Μπακοδήμου το 2022. Η εκπομπή, η οποία ξεκίνησε με τις καλύτερες προθέσεις τα Σαββατοκύριακα, δεν φτούρησε. Πάντως, το κανάλι δεν το βάζει κάτω και δίνει το 2023 μια νέα ευκαιρία στην παραγωγή και την ενισχύει με τον δημοφιλή Γιώργο Μαυρίδη στο πάνελ.

«GNTΜ»

Κακή χρονιά και για το ριάλιτι μοντέλων στο Star. Tα νούμερα πήραν τον κατήφορο και την ελεύθερη πτώση τη σταμάτησε για λίγο η μονόφρυδη περσόνα, η Κύπρια μοντέλα Σοφία Χατζηπαντέλη. Η Βίκυ Καγιά μόνη της δεν έφερε την άνοιξη. Το «GNTM» πρέπει να μας συστηθεί ξανά με δραστικές αλλαγές και με νέους όρους το 2023 για να δει τους δείκτες τηλεθέασης να ανεβαίνουν, αλλιώς θα μιλάμε και πάλι για παλιακή τηλεόραση.

«Breakfast@Star»

Καλή η προσπάθεια της Ελένης Χατζίδου και του συζύγου της Ετεοκλή Παύλου, αλλά, όπως φαίνεται, η πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Star και το 2022 δεν πήρε τα πάνω της. Το Star ακόμη ψάχνει την τέλεια συνταγή για πρωινό και θα το κάνει και το 2023!

Ινα Ταράντου

Το πρώτο ψαλίδι το έφαγε στο Open η εκπομπή «Εμείς» της Ινας Ταράντου. Η κοινωνική εκπομπή δεν ικανοποίησε το κοινό και το Open έδρασε τάχιστα ώστε το 2023 να βρει την αντικαταστάτρια της Ινας.

«Μια νύχτα του Αυγούστου»

Η σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου» με τον Γιάννη Στάνκογλου δεν κέντρισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών της ΕΡΤ1. Το σίριαλ ήταν μια συνέχεια της θρυλικής σειράς «Το Νησί» της Βικτόρια Χίσλοπ, αλλά τα επεισόδιά της κύλησαν υποτονικά και σκοτεινά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This