Η Ντόρα Κουτροκόη στο νοσοκομείο για χειρουργείο

«Αν δεν σας σηκώνω το τηλέφωνο είναι γιατί τώρα έρχονται τα δύσκολα, πλήρης αφωνία για κανένα 10ημερο και βλέπουμε!»

Must Read

Μια περιπέτεια υγείας είχε η δημοσιογράφος Ντόρα Κουτροκόη, καθώς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στις φωνητικές της χορδές.

Για το τι της συνέβη ενημέρωσε με ανάρτησή της, αναφέροντας:

«Η αλήθεια είναι ότι σε πολλούς συγγενείς, φίλους και γνωστούς άρεσε η βραχνάδα στη φωνή. Οι γιατροί, φυσικά και δικαίως, είχαν άλλη άποψη. Βγάλαμε αυτά που ταλαιπωρούσαν τις φωνητικές μας χορδές εδώ και αρκετά χρόνια. Η δουλειά δεν άφηνε πολλά περιθώρια. Ήταν η ώρα και έπρεπε να γίνει. Αν δεν σας σηκώνω το τηλέφωνο είναι γιατί τώρα έρχονται τα δύσκολα, πλήρης αφωνία για κανένα 10ημερο και βλέπουμε!

Δεν αναφέρομαι στην επέμβαση γιατί οι γιατροί μου, Νίκος Κανέλης και Γιάννης Σιλβέστρος, όπως και όλη η ομάδα της κλινικής, φρόντισαν να είναι παιχνιδάκι. Και τους ευχαριστώ πολύ!!! Τα λέμε λοιπόν…τα βράδια που έρχονται γιατί έχουμε νέα και είναι και ωραία!!! Φιλούρες!!!» έγραψε η Ντόρα Κουτροκόη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This