Μy Style Rocks-Δημήτρης Σκουλός σε παίκτρια με μάσκα κουνελιού: «Θα παίξετε παιχνίδια ρόλων;»

Πολύ kinky μεν και εκτός concept δε η συγκεκριμένη μάσκα

Must Read

H Eύα Φούσκα ακόμα μια φορά ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Δημήτρη Σκουλό με αφορμή το outfit που επέλεξε για τη θεματική ενότητα “Bachelor Party”. Η παίκτρια λοιπόν, επέλεξε να φορέσει μια μάσκα κουνελιού, χωρίς ωστόσο το συγκεκριμένο αξεσουάρ να ταιριάζει με το υπόλοιπα look της κάτι το οποίο ήταν εντελώς λάθος αφού ούτε ολοκλήρωσε και υποστήριξε μια εμφάνισή της, ούτε η συγκεκριμένη εμφάνιση ταίριαζε στο concept.

O Δημήτρης Σκουλός όταν την είδε την ρώτησε από που εμπνεύστηκε αυτό το αξεσουάρ, αφού αποτελεί σήμα κατατεθέν των παιχνιδιών ρόλων, καθώς και αν εκεί που θα βρεθεί θα υπάρχουν και άνδρες, αφού δεν κολλάει σε ένα κατεξοχήν γυναικείο πάρτυ όπως το bachelor πριν από τον γάμο μιας φίλης. Η Εύα Φούσκα ακόμη μια φορά δεν είχε τις απαντήσεις.

«Θα έχει πολύ κόσμο στο bachelorette ή θα είστε μόνες σας; Για να μπω στο κλίμα τώρα, θα είστε μόνο γυναίκες και ντύθηκες έτσι; Θα παίξετε role games, κάτι;» ρώτησε ο κριτής.

Εκείνη την ώρα παρενέβη η Κατερίνα Καραβάτου«Δημήτρη, τους ζήτησε η νύφη να φορέσουνε κάτι που θα παραπέμπει σε κουνελάκι, αλλά με τη δική τους ματιά» ανέφερε η παρουσιάστρια του My Style Rocks στην Εύα Φούσκα.

Στη συνέχεια και οι τρεις κριτές εξήγησαν γιατί όλο το συγκεκριμένο look ήταν εντελώς λάθος και γενικά οι συνολικές εμφανίσεις της παίκτριας την οδήγησαν στην πόρτα της εξόδου.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This