Θίχτηκε ο Χιώτης του ΣΚΑΪ επειδή τον «έκραξαν» για την αφοσίωσή του στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη!

Must Read

Νυν υπέρ πάντων αγών. Αυτό είναι το μότο που επικρατεί στο Φάληρο και συγκεκριμένα στον ΣΚΑΪ, για το πολιτικό κόστος που θα έχει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη από την σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών.

Γι’ αυτό και τα όσα ακούγονται καθημερινά ως «δημοσιογραφική παρέμβαση-σχόλιο», είναι δίχως προηγούμενο και συνοδεύονται από την… κατάλληλη αντιμετώπιση του κοινού, κυρίως του διαδικτυακού, το οποίο μέσω social media «πυροβολεί».

Πρόσφατο παράδειγμα ο διευθυντής του ΣΚΑΪ 100,3 Βασίλης Χιώτης, ο οποίος προ ημερών κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κάνει στην ουσία σύγκριση… πτωμάτων με την προηγούμενη κυβέρνηση!

Τα όσα είπε ο Βασίλης Χιώτης στις 2 Μαρτίου προκάλεσαν μια έκρηξη οργής:

 «Αν η Κυβέρνηση έχει μια πιθανότητα να αντισταθμίσει το πολιτικό κόστος που οπωσδήποτε θα έχει από το δυστύχημα, είναι ακριβώς αυτό. Να συγκριθεί με προηγούμενες κυβερνήσεις. Να βάλει και αυτό το δίλλημα στις εκλογές ο Πρωθυπουργός και να πει: ‘κοιτάξτε πώς το διαχειριστήκαμε εμείς και πώς το διαχειρίστηκαν οι άλλοι. Εμείς, όταν συμβαίνει η στραβή στη βάρδια μας, παραιτούμαστε. Στα δικά μας χέρια, το πρώτο μας όπλο είναι η ειλικρίνεια’. Γιατί αυτό είναι το δεύτερο επιχείρημα που βλέπω να έρχεται. ‘Δεν κρύψαμε τους νεκρούς όπως έκαναν οι άλλοι, τους ανακοινώναμε κάθε φορά και ο μηχανισμός’, αυτός είναι το τρίτο επιχείρημα, ‘λειτούργησε’. Ακούσαμε και τον γιατρό από τη Λάρισα να λέει ότι ο μηχανισμός ως μηχανισμός λειτούργησε, είχε να διαχειριστεί μία τραγωδία, αλλά ο μηχανισμός δεν ήταν απών όπως ήταν σε άλλες τραγωδίες που ζήσαμε στο παρελθόν. Και αναφέρομαι στο Μάτι και στη Μάνδρα».

Έφτασε μάλιστα η κατάσταση στο σημείο να εκτοξευτούν και απειλές από τον Απόστολο Γκλέτσο, με τον ηθοποιό να γράφει μεταξύ άλλων στο twitter του απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ: «Θα τον ξυλοφορτώσω μέχρι λιποθυμίας».

Τα μηνύματα που έφτασαν στο twitter του διευθυντή του ραδιοφωνικού ΣΚΑΪ, ήταν πολλά και όχι τόσο κόσμια με τον Βασίλη Χιώτη να θέλει να βγει και από πάνω, καθώς δεν του φτάνουν προφανώς τα πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των νεκρών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This