MasterChef – Ο Κουτσόπουλος δεν μπόρεσε να πιστέψει αυτό που άκουσε από τον Κοντιζά: «Είσαι βλαμμένος ρε;»

Must Read

Σε μία ακόμη απαιτητική δοκιμασία κλήθηκαν να διαγωνιστούν οι παίκτες του MasterChef στο χθεσινό επεισόδιο.

Συγκεκριμένα η μπλε, η κόκκινη και η πράσινη ομάδα θα έπρεπε να παρουσιάσουν στους κριτές τα πιάτα τους και αυτή με την σειρά του να τα αξιολογήσουν. Ενώ όλοι οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν τους καταξιωμένους chef, ένα από τα πιάτα άφησε άφωνο τον Σωτήρη Κοντιζά και όχι τόσο με την καλή έννοια…

Όταν του παρουσιάστηκε το πιάτο με χτένια αυγολέμονο με ζωμό καραβίδας, τζελ λεμόνι, πέρλες από λεμόνι και όξυνη σάλτσα λαχανικών, εκείνος βρήκε ένα ολόκληρο πόδι καραβίδας… ωμό.

«Ρε, με δουλεύουνε; Τώρα θα το δείξω αλλά δεν θα με πιστέψει κανένας. Πόδι καραβίδας ωμό! Να το, κοίτα το», σχολίασε ο κριτής του reality μαγειρικής.

Παρόλα αυτά οι κριτές συνέχισαν την κριτική τους για τα πιάτα που δοκίμασαν και με το χιούμορ που τους διακατέχει ξεκίνησαν τα πειράγματα μεταξύ τους.

«Να θυμίσουμε πως στο γλυκό δεν ήταν το ζητούμενο το επιδόρπιο, δεν θέλαμε επιδόρπιο. Έχουμε μήπως να συμπληρώσουμε κάτι σε ότι έχει να κάνει με το ζητούμενο;», είπε αρχικά ο Σωτήρης Κοντιζάς, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, αστειευόμενος να αναρωτιέται: «Είσαι βλαμμένος ρε;»

«Το είσαι βλαμμένος είναι ρητορικό! Είσαι βλαμμένος αλλά πάμε να τελειώσουμε;» συμπλήρωσε, με χιούμορ, ο κριτής του ριάλιτι μαγειρικής για να συμπαρασύρει στο γέλιο τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This