Σασμός spoiler: H νέα σύγκρουση του Λευτέρη με τον Μαθιό – Η Αργυρώ και ο Αστέρης αντιμέτωποι με τον Βαγγέλη

Must Read

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η Μαρίνα καθώς φοβάται πως, μετά την επίθεση που δέχτηκε ο Αντώνης από τον της Ευθύμη, θα φύγει από την ζωή.

Παράλληλα η Καλλιόπη φαίνεται πως θα συμμαχήσει με τον Παύλο προκειμένου να φέρουν με τα νερά τους την Αργυρώ και τον Αστέρη.

https://www.youtube.com/watch?v=it15vRp-3xI

Το γεγονός αυτό φαίνεται πως έχει δυσαρεστήσει τους φανς της σειράς.

Spoiler

Όπως είχε αναφέρει η Δανάη Παππά στην εκπομπή «Happy Day», τα βάσανα της Αργυρώς και του Αστέρη δεν θα τελειώσουν με τον γάμο τους. Στο σημερινό επεισόδιο ο Αστέρης θα προτείνει στην αγαπημένη να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, αλλά θα βρουν μπροστά τους τον Βαγγέλη ο οποίος θα αποφασίσει να να αναλάβει δράση για τον αδελφό του, τον Σταύρο.

Παράλληλα η Μαρίνα βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση διότι η κατάσταση του Αντώνη είναι ακόμη κρίσιμη.

Στο μεταξύ η Θοδώρα θα συνεχίσει την έρευνα της για την Έλενα παρά τις προειδοποιήσεις της Νάντιας. Ο Λευτέρης παρόλα αυτά θα αντιμετωπίσει μία νέα σύγκρουση με τον Μαθιό, ενώ ο Μαθιός έχει ακόμη ανοιχτό το μέτωπο με τον Φαρμάκη.

Τέλος, η απόφαση της Τζένης να φύγει, βάζει φωτιά σε Άννα και Παντελή, καθώς ο Μανόλης βλέπει μπροστά του μια εναλλακτική λύση. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να διαχειριστεί την προδοσία του φίλου του περιμένοντας τα αποτελέσματα του τεστ dna.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This