Η κολοτούμπα του Περικλή Κονδυλάτου: «Δεν έκανα κάποιο σχόλιο για την προσωπική ζωή της Δέσποινας Βανδή»

«Αυτό που έκανε η Βανδή ήταν υποτιμητικό»

Must Read

Ο Περικλής Κονδυλάτος το περασμένο Σάββατο αποχώρησε από το «J2US» και μετά την αποχώρησή του από το show προχώρησε σε αιχμηρές δηλώσεις αναφορικά με την κριτική επιτροπή.

Συγκεκριμένα ισχυρίστηκε πως οι κριτές τον αδίκησαν, ενώ αναφέρθηκε και στην συμπεριφορά της Δέσποινας Βανδή σχολιάζοντας μάλιστα και την σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων βρέθηκε σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα λέγοντας πως: «Όταν θυμώνω μερικές φορές εκφράζομαι πολύ αυστηρά και εκεί χάνω το δίκιο μου. Δεν τόλμησα να πω αυτό που με πείραξε στην πραγματικότητα. Αν με θύμωσε κάτι πάρα πολύ είναι ότι την ώρα που μιλούσε ο Σταμάτης Φασουλής, που τα έλεγε πολύ σωστά και εγώ καθόμουν ταπεινά και τους άκουγα. Την ώρα που είπε ο κ. Φασουλής “Μιλάω πολύ;”, απάντησα “όχι κ. Φασουλή ίσα ίσα μας αρέσει να υπάρχει ένας λόγος με επιχειρήματα στην τηλεόραση”, είδα στο μόνιτορ την Δέσποινα Βανδή που έκανε έναν μορφασμό. Αυτό με πλήγωσε πάρα πολύ. Ήταν υποτιμητικό».

«Δεν έκανα κάποιο σχόλιο για την προσωπική ζωή της Δέσποινας. Είπα ότι γνωρίζω τον Βασίλη Μπισμπίκη. Θεώρησα ότι επειδή έχω πιει ένα κρασί μαζί του ότι δεν μπορώ να εκφράζομαι για τη γυναίκα του άσχημα», επεσήμανε στην συνέχεια.




Τον λόγο πήρε και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος μάλιστα λόγω της συμπεριφοράς του τον είχε χαρακτηρίσει και ως κακομαθημένο.

«Είναι ανεπίτρεπτο να χρησιμοποιείς τους όρους χαζή, εμπάθεια», τόνισε ο γνωστός παρουσιαστής.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This