MasterChef: Η επιστροφή του Δημήτρη Μπέλλου – Η έκπληξη της Μαρίας Μπέη και τα καυστικά σχόλια του Ηλία

Must Read

Στον «τόπο του εγκλήματος» βρέθηκε χθες ο Δημήτρης Μπέλλος προκειμένου να διεκδικήσει μία θέση στο MasterChef.

Ο πρώην παίκτης του reality μαγειρικής κατάφερε να πείσει τους κριτές και παρέμεινε στο παιχνίδι, αφού πρώτα «μονομάχησε» με την πιο αδύναμη, για εκείνη την εβδομάδα, παίκτρια, Μαρία Ματσούκαρου.

Οι παίκτες δεν γνώριζαν για την εισβολή του Δημήτρη Μπέλλου και μόλις άκουσαν ότι πρόκειται να δοκιμάσει τις μαγειρικές του ικανότητες ένας παίκτης από το MasterChef 4 επικράτησε μία αμηχανία, καθώς πολλοί πίστεψαν ότι θα πήγαινε η Κατερίνα Λένη.

Ανάμεσα τους και η σύντροφος του chef Μαρία Μπέη, η οποία μόλις τον είδε τσίριξε από την χαρά της. «Νομίζω ότι έχει μουδιάσει η αριστερή, η δεξιά μου μεριά. Έχω ξεχάσει και τα λόγια μου», είπε έκπληκτη.

Ο Κωνσταντίνος είπε: «Κοιτάω την Μπέη, κοιτώ και τον Ηλία που κοιτά ταπεινά και λέω εδώ πέρα θα γίνει μάχη.»

«Dejavu το περίμενα. Το μόνο κομμάτι που με απασχολεί με αυτούς τους δύο, είναι να μην ξεκινήσουν πάλι τα ίδια γιατί θα μου σπάσουν τα παπ…α. Δεν με απασχολούν, αλλά έχω έρθει να μαγειρέψω όχι για τα μου είπες σου είπα. Δημήτρη αγάπη μου έλα πάρε με από εδώ» σχολίασε καυστικά ο Ηλίας Κιαζόλι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This