Ατύχημα για τον Δημήτρη Σκουλό – Διακόπηκαν τα γυρίσματα του My Style Rocks

«Έχω καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να πείσω τον εαυτό μου αν μη θυμώνω με αυτά που ακούω»

Must Read

Ατύχημα είχε πριν λίγες ημέρες ο Δημήτρης Σκουλός με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παρευρεθεί στα γυρίσματα του My Style Rocks όπου είναι κριτής.

Έτσι λοιπόν η παραγωγή αναγκάστηκε να διακόψει τα γυρίσματα του reality μόδας. Το γεγονός αυτό ωστόσο δεν επηρέασε την ροή προγράμματος του ΣΚΑΙ, καθώς τα επεισόδια είναι βιντεοσκοπημένα.

Ο κριτής του My Style Rocks μιλώντας στην κάμερα τη εκπομπής «Πρωινό μας» αναφέρθηκε στο ατύχημά του αποκαλύπτοντας ότι χτύπησε στο μάτι.

«Είχα ένα μεγάλο ατύχημα, τώρα είμαι καλύτερα, αλλά δεν έβλεπα τίποτα από το αριστερό μάτι. Τώρα δεν βλέπω καλά έως και καθόλου από αυτό το μάτι. Το έπαθα από ένα μπαλάκι, από έναν παίκτη που βρισκόταν στο διπλανό γήπεδο. Εγώ στην αρχή νόμιζα ότι έγινε από αυτά που έβλεπα στο σόου και τώρα φοβάμαι και για τα αυτιά μου με αυτά που ακούω», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Δεν γινόταν να συνεχιστούν τα γυρίσματα του My Style Rocks, ήμουν δύο μέρες ξαπλωμένος στο σπίτι μου, ήταν εντελώς κλειστό το μάτι μου».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις διαγωνιζόμενες αλλά και στον εκρηκτικό χαρακτήρα τους λέγοντας πως: «Είναι έντονες και εμένα μου αρέσει που είναι έντονες, θέλω να ακούσω την άποψή τους. Έχουν ξεχάσει ότι έχουν έρθει σε ένα σόου μόδας για να διαγωνιστούν και να ακούσουν την άποψη κάποιον ειδικών. Έχω καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να πείσω τον εαυτό μου αν μη θυμώνω με αυτά που ακούω. Τώρα προσπαθώ να πείσω και τον Στέλιο Κουδουνάρη».

Δείτε επίσης: My Style Rocks – O Στέλιος Κουδουνάρης βγήκε εκτός εαυτού: «Πετάμε το όνομα ενός ανθρώπου για να κάνουμε εντύπωση;»

Δείτε επίσης: My style rocks – Στέλιος Κουδουνάρης : «Ντρέπομαι να πω σε έναν άνθρωπο που παίρνει 600 ευρώ τον μήνα…»




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This