Άστραψε και βρόντηξε η Ελεονώρα Μελέτη: «Χρειάζεται να έχουμε συναδελφική αλληλεγγύη! Είναι χτύπημα κάτω απ’ τη μέση…»

Must Read

Ο ΑΝΤ1 αρχικά είχε προτείνει για την εκπομπή «Είμαστε Μαζί» να την παρουσιάσει η Βίκυ Χατζηβασιλείου, ωστόσο για προσωπικούς της λόγους αναγκάστηκε να απορρίψει αυτήν την πρόταση κι έτσι την θέση της πήρε η Ελίνα Παπίλα.

Με αφορμή την αλλαγή αυτή, μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στις κάμερες των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, αν είδε την πρεμιέρα της εν λόγω εκπομπής και αν θα δεχόταν να πάει ως καλεσμένη, δεδομένου ότι σημείωσε χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.

Η τελευταία ερώτηση ήταν αυτή που ενόχλησε την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία, μέσα από την εκπομπή της «Mega Καλημέρα», είπε μεταξύ άλλων πως «ήταν χτύπημα κάτω από τη μέση».

«Να σας πω τι με πείραξε; Χωρίς να θέλω να κάνω μαθήματα δημοσιογραφίας σε κανέναν συνάδελφο και χωρίς να θέλω να προσωποποιήσω την ερώτηση. Δεν ξέρω από ποιον έγινε και από ποιο κανάλι ήταν και δεν με ενδιαφέρει να μάθω, δεν θέλω ούτε εσείς να μου πείτε… αλλά το να είσαι δημοσιογράφος και να ρωτάς σε έναν άνθρωπο που συνεντευξιάζεις – που κι αυτός είναι του σιναφιού – ότι “θα πηγαίνατε σε μία εκπομπή με χαμηλά νούμερα τηλεθέασης;¨”, δεν είναι ωραίο παιδιά.

Χρειάζεται να έχουμε συναδελφική αλληλεγγύη. Είναι χτύπημα κάτω απ’ τη μέση για μία εκπομπή που έχει κάνει δύο επεισόδια, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της. Δεν είναι επιχείρημα τα νούμερα για να πάω κάποιος καλεσμένος σε μία εκπομπή», ανέφερε η παρουσιάστρια.

«Αν θες να κάνεις την ερώτηση για να θίξεις το γεγονός ότι δεν πήγε καλά σε νούμερα στην πρεμιέρα – γιατί με αυτόν τον σκοπό γίνεται το ερώτημα – μπορείς να το θέσεις αλλιώς. Εγώ δουλεύω από το 1994 και ποτέ δεν μου έχουν πει τι να ρωτήσω. Ακόμη και να μου έλεγαν, δεν το έκανα», σχολίασε από την πλευρά του ο Θανάσης Πάτρας.

«Εμένα μου το ‘χουν πει και τους λέω: εγώ αυτό δεν το ρωτάω, μπορείς να μου το πεις έναν άλλο τρόπο να το ρωτήσω διαφορετικά για να μην υπάρχει θέμα; Υπάρχει τρόπος για όλα», σημειώνει στην συνέχεια η Άννα Ζηρδέλη.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This