Λάκης Γαβαλάς για «My Style Rocks»: «Το θεωρώ στενάχωρο! Έχουν τη συμπόνοια μου»

Η αγέλαστη Παπαγεωργίου, ο νευρικός Κουδουνάρης και ο Σκουλός που δεν ξέρει τι να πει...

Must Read

To «φαινόμενο» Λάκης Γαβαλάς απέχει φέτος από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ωστόσο ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», μοιράζεται τις απόψεις του για τα τηλεοπτικά προγράμματα αλλά και τα πρόσωπα που τα πλαισιώνουν.

Αρχικά αναφέρθηκε στο «My Style Rocks», δεδομένου ότι έχει υπάρξει κριτής του εν λόγω reality μόδας στο παρελθόν.

«Αν κάνω ξανά τα ίδια στην τηλεόραση, θα βλέπω τον εαυτό μου σαν ένα κακό φαινόμενο. Εγώ θέλω να είμαι φαινόμενο σκέτο. Το φετινό My Style Rocks το θεωρώ στενάχωρο, δεν το αξίζουν κάτι τέτοιο και πάνω που είχαν την συμπάθεια μου… τώρα έχουν τη συμπόνοια μου», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Εδώ πέρα υπάρχει ένα μείγμα, στο οποίο κάθε φορά δεν ξέρουν ποια συστατικά πρέπει να βάλει ο ένας και ο άλλος γιατί είναι τρεις μάγειρες και πρέπει να φτιάξουν ένα άρτιο φαγητό. Το φαγητό όμως έγινε ανάλατο και άνοστο. Δεν έχω δει να γελάει η επιτροπή και να περνάνε καλά μεταξύ τους. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μού φαίνεται αγέλαστη, ο Στέλιος Κουδουνάρης νευριάζει γιατί οι άλλοι δυο τον νευριάζουν και ο Δημήτρης Σκουλός εκνευρίζεται γιατί δεν ξέρει τι να πει εκείνη την ώρα».

Δείτε επίσης: My Style Rocks – Εκτός εαυτού ο Στέλιος Κουδουνάρης: «Έρχεται εδώ η καθεμία, μας λέει ό,τι θέλει και μας προσβάλετε»

Όσον αφορά τον σχολιασμό του σχετικά με την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα «Είμαστε Μαζί», ο γνωστός σχεδιαστής μόδας επέμεινε στην άποψή του ότι «η εκπομπή της Ελίνας Παπίλα είναι μία ΥΕΝΕΔ που της έβαλαν χρώμα. Αυτό είναι. Θεωρώ ότι στην πρεμιέρα ήταν όλοι κάπως πιεσμένοι. Δηλαδή αυτό ήταν ένα τρένο, στο οποίο όλοι συρρικνώθηκαν σε ένα βαγόνι γιατί τα άλλα δυο είχαν χαλάσει και ήταν κάπως στρυμωγμένοι. Είχαν μάλιστα να κάνουν ένα ταξίδι αρκετά μακρινό και δεν είναι το καλύτερο να κάνεις στρυμωγμένος ένα μακρινό ταξίδι».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This