Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Κάποιος πρέπει να σκέφτηκε “ας πάρουμε την Ελίνα Παπίλα να γελάσουμε”»

«Ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν μου αρέσει σαν ηθοποιός»

Must Read

Τα τηλεοπτικά προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης κλήθηκε να σχολιάσει στην εκπομπή «Πρωινό μας» ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης και έκανε κριτική με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για όλους και για όλα και ήταν αρκετά αιχμηρός με την κριτική που άσκησε.

Αρχικά αναφέρθηκε στην επιστροφή της Ρούλα Κορομηλά για την οποία θεωρεί πως: «Αν ήθελε να επιστρέψει, έπρεπε να κάνει μια άλλη επιστροφή. Η Ρούλα έκανε κακό στο “Σπίτι με το Mega” γιατί σε κάθε εκπομπή μεταμορφωνόταν ανάλογα με τον καλεσμένο»

Όσον αφορά τη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 «Είμαστε μαζί» δήλωσε: «Για να μιλάμε για επιστροφή της Ελίνας Παπίλα, θα έπρεπε πριν να έχει κάνει μια μεγάλη καριέρα και να είχε αποσυρθεί. Έκανε ένα πρωινό στο Star που πήγε άπατο. Η εκπομπή της τώρα είναι χάλια και παλιά. Κάποιος πρέπει να σκέφτηκε και να είπε “αυτό το πρότζεκτ είναι πολύ κακό, ας πάρουμε την Ελίνα Παπίλα να γελάσουμε”».

«Η Ελένη Μενεγάκη δεν έπρεπε να επιστρέψει τόσο γρήγορα μετά τη μεγάλη αποχώρησή της. Έπρεπε να κάνει μια γκράντε επιστροφή, ενώ τώρα έγινε η Μενεγάκη του 1999. Η εκπομπή λέγεται “Ελένη”, δεν λέγεται ούτε “Δημήτρης”, ούτε “Σάββας”», είπε στην συνέχεια για την Ελένη Μενεγάκη κα τους συνεργάτες της.

Δεν δίστασε όμως να αναφερθεί και στην σχέση της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη κάνοντας μάλιστα κριτική για τις υποκριτικές ικανότητες του ηθοποιού.

«Αγαπώ πολύ τη Δέσποινα Βανδή, είναι φίλη μου. Αν αγαπάς έναν άνθρωπο που είναι δημόσιο πρόσωπο, πρέπει πρώτα απ’ όλα να τον προστατεύεις εσύ ο ίδιος. Αν πιστεύεις ότι μπορεί να παρεκτραπείς κάθεσαι σπίτι σου. Τα δημόσια πρόσωπα έχουν δικαιώματα στη ζωή, αλλά και υποχρεώσεις στη δημοσιότητά τους. Ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν μου αρέσει σαν ηθοποιός», είπε χαρακτηρηστικά.

«Δεν θέλω να δω τον Αρναούτογλου. Η Βίκυ Καγιά είναι όμορφη, έξυπνη και σπουδαία επαγγελματίας», κατέληξε ο κριτικος κινηματογράφου.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This