Super deal για τον ΑΝΤ1

Ο διεθνής κολοσσός Fairfax απέκτησε μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου το 15% του ΑΝΤ1+

Must Read

Ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ προχώρησε σε μια σημαντική επιχειρηματική κίνηση με τη Fairfax Financial Holdings Limited (Fairfax), ένα από τα ισχυρότερα funds παγκοσμίως, η οποία αποκτά, μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, το 15% του ΑΝΤ1+.

Η Fairfax, ο διεθνής κολοσσός με έδρα το Τορόντο του Καναδά, διαχειρίζεται κεφάλαια 89 δισ. δολαρίων και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ξένους επενδυτές στην Ελλάδα, με πλούσιο χαρτοφυλάκιο, μεταξύ άλλων, στον τραπεζικό και ασφαλιστικό κλάδο και στη διαχείριση ακινήτων.

Το γεγονός ότι ένας διεθνής κολοσσός αποτιμά και αναγνωρίζει την επενδυτική αξία του ΑΝΤ1+ αποτελεί ισχυρή και αδιαμφισβήτητη ψήφο εμπιστοσύνης στη μέχρι τώρα πορεία της πλατφόρμας.

Ο ΑΝΤ1+ του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στηρίζει έμπρακτα τους Ελληνες δημιουργούς και καλλιτέχνες, εξελίσσεται και εμπλουτίζεται διαρκώς, εξασφαλίζοντας τα δικαιώματα μετάδοσης κορυφαίων παγκόσμιων αθλητικών διοργανώσεων όπως το FIFA World Cup 2022 και το πρωτάθλημα FORMULA 1 για τα επόμενα τρία χρόνια!

Αξιοποιώντας τη μακρόχρονη και διεθνή εμπειρία, καθώς και την τεχνογνωσία του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, το ΑΝΤ1+ σε λιγότερο από έναν χρόνο λειτουργίας προσέφερε μοναδικό περιεχόμενο με πάνω από 7.000 τίτλους και συγκεντρώνοντας σημαντικό αριθμό συνδρομητών με περισσότερες από 400.000.000 θεάσεις.

Ελληνικές παραγωγές

Μάλιστα, το ΑΝΤ1+ παρουσίασε νέες αποκλειστικές ελληνικές παραγωγές («Σέρρες», «Σώσε με», «Στα 4»), που έχουν ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον για διεθνή διανομή. Ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ διέκρινε από νωρίς τη μεταβολή αυτή στις τηλεοπτικές συνήθειες των Ελλήνων και λάνσαρε το ΑΝΤ1+ με σκοπό να προσφέρει μια σύγχρονη υπηρεσία streaming με κορυφαίας ποιότητας περιεχόμενο.

Γενικότερα ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ είναι ένας κορυφαίος πολυεθνικός οργανισμός media, περιεχομένου, ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, και διατηρεί ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο διεθνών media assets σε διάφορες πλατφόρμες (τηλεόραση, ΟΤΤ, ραδιόφωνο, αίθουσες κινηματογράφου, ψηφιακά μέσα, μουσική, εκδόσεις και εκπαίδευση) σε Ευρώπη, Βόρεια Αμερική και Αυστραλία.

Ο όμιλος ANTENNA επένδυσε στις εταιρίες facebook, twitter και spotify από τα πρώτα τους χρόνια, ενώ κατέχει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο επενδύσεων σε media, που περιλαμβάνουν την επενδυτική τράπεζα και fund, Raine Group, τον μεγαλύτερο όμιλο media για νέους στον κόσμο, Vice Media, την εμβληματική εταιρία τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών στο Hollywood, Imagine Entertainment, καθώς και 31 κανάλια και τρεις συνδρομητικές ψηφιακές πλατφόρμες.

Nα σημειωθεί ότι με τη σφραγίδα του Θοδωρή Κυριακού, σε λιγότερο από έναν χρόνο ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ έχει καταφέρει να προσελκύσει τεράστιες επενδύσεις από δύο σημαντικούς διεθνείς οργανισμούς (MBC & FFH) στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This