Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για Νίκο Μπάρτζη: «Φώναζε “διάρροια, διάρροια!” προσβάλλει την αισθητική μου»

«Είναι έτσι γιατί είναι ένα άνθρωπος που ζει εκεί που ζει, στην επαρχία» πρόσθεσε

Must Read

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου» και μίλησε για τη συμμετοχή της στο Survivor All Star και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο συμπαίκτη της Νίκο Μπάρτζη και τη συνήθειά του να φωνάζει “διάρροια” μέσα στη ζούγκλα, το οποίο την ενοχλούσε καθώς δεν ήταν υποχρεωμένη να αντέξει αυτή την αισθητική. Μάλιστα, τόνισε πως συμπεριφερόταν έτσι επειδή είναι από την επαρχία.

«Ο Μπάρτζης ξυπνούσε το πρωί, συγγνώμη κιόλας, κι αντί να πει χαρτί υγείας, φώναζε. Και του έλεγα σε παρακαλώ, μη το λες έτσι, μπορείς να το λες έτσι. Για παράδειγμα τον έπιανε η κοιλιά του και φώναζε στη ζούγκλα “διάρροια”, συγγνώμη κιόλας. Και του έλεγα σε παρακαλώ πάρα πολύ, μου γυρνάς τα άντερα και θα βγάλω αυτά που δεν έχω φάει. Είναι έτσι γιατί είναι ένα άνθρωπος που ζει εκεί που ζει, στην επαρχία. Δεν είμαι εγώ υποχρεωμένη να αντέξω αυτή την αισθητική», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. 




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This