Γρηγόρης Αρναούτογλου για Ιάσονα Τριανταφυλλίδη: «Είναι κακόψυχος! Μου δημιουργεί μία απέχθεια»

Ξέσπασε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

Must Read

Πριν λίγες ημέρες ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης παραχώρησε μία συνέντευξη μέσα από την οποία αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά πρόσωπα. Ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν αρκετά αιχμηρός με την κριτική που άσκησε.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που «κατακρεούργησε» ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης ήταν και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον οποίο είπε πως: «Δεν θέλω να δω τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρωινή ζώνη. Για μερικά πρόσωπα, όλες οι ζώνες είναι λάθος γι’ αυτό φοράνε τιράντες»

Τις δηλώσεις του αυτές κλήθηκε να σχολιάσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος μεταξύ άλλων, τον χαρακτήρισε κακόψυχο.

«Όταν όλα αυτά λέγονται από έναν άνθρωπο που μου είναι τόσο…. εντάξει, μου δημιουργεί και μια αίσθηση απογοήτευσης, αυτός ο άνθρωπος, όσο μεγαλώνει. Οπότε αυτή η απογοήτευση δεν με αγγίζει καθόλου. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που… ούτε καν… εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Είναι ένας άνθρωπος κακόψυχος. Αντί να μεγαλώνει και να είναι γαλαντόμος, μεγαλώνει και είναι κακός. Οι άνθρωποι που είναι κακόψυχοι και δεν έχουν κάποια καλή κουβέντα να πούνε και γενικά ψάχνουν το αρνητικό, μου δημιουργούν μια απέχθεια», απάντησε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 στην εκπομπή «Πρωινό μας».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This