Σάκης Τανιμανίδης: Η ανάρτηση για το τέλος του “Dragons’ Den” και το μήνυμα για τον δεύτερο κύκλο

«Στην φιλοσοφία των startups κι εμείς, θα συνεχίσουμε για το scale up...και θα σας δούμε του χρόνου!» είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής

Must Read

To δέκατο και τελευταίο επεισόδιο του “Dragons’ Den” προβλήθηκε την Παρασκευή 7 Απριλίου στον ΑΝΤ1. Οι πέντε dragons Λέων Γιοχάη, Λιλή Περγαντά, Πολ Ευμορφίδης, Χάρης Βαφειάς και Μαρία Χατζηστεφανή είδαν τους τελευταίους γι αυτή τη σεζόν φιλόδοξοι επιχειρηματίες οι οποίοι παρουσίασαν τις ιδέες τους ζητώντας χρηματοδότηση.

Με αφορμή το φινάλε του show επιχειρηματικότητας και το κλείσιμο του πρώτου κύκλου του Dragons’ Den ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και παράλληλα ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν όπου το πρόγραμμα θα επιστρέψει στον ΑΝΤ1.

“Χθες ολοκληρώθηκε η 1η σεζόν του “Dragons Den” στην Ελλάδα…το Όραμα έγινε Πραγματικότητα!

 Η αλήθεια είναι ότι είμαι χαρούμενος απλά και μόνο που μπορώ και γράφω ότι αυτό το σόου επιχειρηματικότητας και καινοτομίας ήρθε….”στην Ελλάδα”!

Ευχαριστώ έναν-έναν όλους τους καταπληκτικούς μας Dragons, που όχι μόνο ενίσχυσαν τόσους επιχειρηματίες, αλλά με την φλόγα τους και τις business γνώσεις τους βοήθησαν στο να μπει λιγάκι παραπάνω το μικρόβιο της επιχειρηματικότητας στην νέα γενιά που παρακολούθησε το σόου.

Τελικά αυτή η εκπομπή αποδεικνύει ότι με έξυπνες ιδέες, αρκετή δουλειά και πάνω από όλα αποφασιστικότητα, ακόμη και τα πιο τρελά όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Ευχαριστώ τον ANT1 που μοιράστηκε αυτό το όραμα. Ιδιαίτερα όλη την ομάδα παραγωγής και τον @iskasm, για την άψογη εκτέλεση του project! Στην φιλοσοφία των startups κι εμείς, θα συνεχίσουμε για το scale up…και θα σας δούμε του χρόνου! Μη σταματήσετε ποτέ να κυνηγάτε τα όνειρα σας…” έγραψε στη λεζάντα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This