Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμμετάσχω ξανά στο Survivor»

«Για μένα λοιπόν ο κύκλος έκλεισε οριστικά το ’17» ξεκαθάρισε

Must Read

Πάρα πολλά είχαν ειπωθεί σχετικά με τη συμμετοχή του νικητή του Survivor 2017 Γιώργου Αγγελόπουλου και πάλι στο φετινό All Star Survivor, με τον ίδιο να αρνείται εξ αρχής ότι θα συμμετέχει και τις φήμες να υποστηρίζουν το αντίθετο. Μάλιστα έχει ήδη ξεκινήσει καριέρα στην υποκριτική συμμετέχοντας σε διάφορες κινηματογραφιές παραγωγές καθώς και στη σειρά “Η Γη της Ελιάς”.

Τελικά ο Ντάνος όπως τον αποκαλούν δεν συμμετείχε στο φετινό reality επιβίωσης με κανέναν πιθανό ρόλο και επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς του. Σε μια συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό  «Τηλέραμα» ο νικητής του Survivor 2017 ξεκαθάρισε για τη σχέση του με τη συγκεκριμένη παραγωγή λέγοντας:

«Ασχολήθηκα ως παίκτης το 2017. Έπειτα, το 2019, κάναμε μια συζήτηση όπου μου προτάθηκε να συμμετάσχω ως παρουσιαστής, αλλά δεν ήταν κάτι που προχώρησε, γιατί τότε δεν ήταν εφικτό. Έκτοτε κάθε χρόνο μού προτείνεται να συμμετάσχω ως παίκτης αλλά εμένα το ’17 αποτέλεσε τη μόνη και την τελευταία συμμετοχή μου». 

Τέλος, ο Γιώργος Αγγελόπουλος επισήμανε ότι: «Δεν υπάρχει κάτι που θα με έκανε να ξαναπώ ναι. Και εδώ να διευκρινίσω πως το όχι μου δεν έχει να κάνει με κάποια διαφωνία στο οικονομικό, όπως κατά καιρούς λέγεται. Ίσα ίσα, οι προτάσεις της παραγωγής ήταν πολύ τιμητικές. Παρ’ όλα αυτά, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμμετάσχω ξανά στο παιχνίδι. Άλλωστε κάθε χρονιά που περνάει γίνεται όλο και πιο ριάλιτι και εγώ δεν βρίσκω πουθενά τον εαυτό μου σε αυτό. Για μένα λοιπόν ο κύκλος έκλεισε οριστικά το ’17».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This