Οι σπόντες της Ελεονώρας Μελέτη για τον «Πρωινό καφέ»: «Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στη ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης»

Must Read

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Ηλίας Βρεττός στο περιοδικό «You» αναφλερθηκε στην περίοδο που δέχθηκε πόλεμο από γνωστή τραγουδίστρια.

Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» με την Φλορίντα Πετρουτσέλι να αποκαλύπτει πως στα ξεκινήματά της έχει βιώσει άσχημη συμπεριφορά από κεντρική παρουσιάστρια.

«Μου έχουν τύχει κι εμένα κάτι τέτοια τρελά πράγματα με κεντρική παρουσιάστρια στα πολύ παλιά μου χρόνια. Να μου αλλάξει ρούχα ας πούμε ένα λεπτό πριν βγούμε στον αέρα. Πιστεύω ότι πιο πολύ το κάνουν για να σου χαλάσουν την ψυχολογία. Συμφωνώ ότι συμβαίνει παντού, και στην πίστα και στην τηλεόραση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Η αλήθεια είναι ότι εμένα δεν μου έχουν κλείσει μικρόφωνο, ούτε μου έχουν πετάξει τα ρούχα. Μου ‘χουν κάνει άλλα. Μου ‘χουν αλλάξει το όνομά μου στα δελτία ειδήσεων, δεν το ξαναείδα ποτέ στη λίστα με τις βάρδιες»,  αποκαλύπτει με την σειρά της η Ελεονώρα Μελέτη και πρόσθεσε: «Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στη ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης: να είσαι κεντρική παρουσιάστρια και να μην έχεις πλάνο για 45 ολόκληρα λεπτά. Καλέ βάλτε «Πρωινό Καφέ» να δείτε. 45 ολόκληρα λεπτά ούτε πλάνο. Εδώ στην τηλεόραση γίνονται διάφορα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This