Masterchef – Ο Αλέξανδρος εξέφρασε τα συναισθήματά του για τη Στέλλα: «Νιώθω ζωντανός και μου αρέσει»

Must Read

Η αποχώρηση της Στέλλας Κατσέ από το MasterChef φαίνεται πως στοίχησε στον Αλέξανδρο με τον οποίο είχαν έρθει πολύ κοντά.

Η Στέλλα μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πως τον περιμένει μόλις βγει από το παιχνίδι για να δει πως θα προχωρήσει η σχέση τους.

Για τα συναισθήματά που έχει για την πρώην παίκτρια όμως μίλησε και ο Αλέξανδρος στην κάμερα του reality μαγειρικής αποκαλύπτοντας πως: «Σίγουρα νιώθω μόνος που έφυγε η Στέλλα γιατί της είχα πει πράγματα και μου είχε πει που ήταν πολύ προσωπικά. Και δεν έχω μπει σε αυτή την διαδικασία με κάποιον άλλο».

«Με παρασέρνει το συναίσθημα, δένομαι πολύ εύκολα όταν βρω έναν άνθρωπο και ταιριάξουμε. Πλέον στην ζωή μου είμαι αρκετά επιλεκτικός, όχι όπως όταν ήμουν πιστιρικάς. Η αλήθεια είναι ότι πλέον δεν μου είναι βαρύ, δεν μου είναι άσχημο το να “νιώθω”. Τώρα ενθουσιάζομαι με το ότι νιώθω τόσα πολλά. Νιώθω ζωντανός και μου αρέσει αυτό ενώ κάποτε δεν το μπορούσα», τόνισε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This