Πυρετός στο «Πρωινό» του Λιάγκα για τη νέα σεζόν

Must Read

Το κεφάλαιο Βίκυ Καγιά κλείνει πριν καν ανοίξει για το «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Κάποιος μπορεί και να το σκέφτηκε, κάποιος μπορεί και να το ήθελε στο κανάλι του Αμαρουσίου, το σίγουρο πάντως είναι ότι ούτε ο Γιώργος Λιάγκας ούτε η Βίκυ Καγιά το επιθυμούσαν και αυτό έχει ουσιαστικά νόημα. Μιλάμε για δύο μεγάλα ονόματα, τα οποία φυσικά δεν θα χωρούσαν σε ένα πρωινό μαγκαζίνο μαζί, αφού καθένας τους έχει μάθει να κάνει κουμάντο μόνος του.

Τόσο ο Γιώργιος Λιάγκας όσο και η Βίκυ Καγιά έχουν τα δικά τους εμπορικά, χορηγικά και διαφημιστικά πακέτα, τους δικούς τους τηλεθεατές και δεν έχουν κανέναν λόγο να ενωθούν. Πάει καθένας μόνος του… σφαίρα! Πόσο μάλλον όταν ο Γιώργος Λιάγκας έχει χτίσει με κόπο ένα διαφορετικό πρωινό, δίνοντάς του μια άλλη χροιά κοινωνική, ακόμη και πολιτική, και το προϊόν έχει βρει ανταπόκριση και πουλάει.

Επιστροφή Περρή;

Ετσι, λοιπόν, προχωράει και για τη νέα τηλεοπτική σεζόν με στόχο τα πρωτεία, και έχει συγκεκριμένο πλάνο, εντατικούς ρυθμούς αλλά και απόλυτη σιωπή. Φήμες θέλουν τον Βαγγέλη Περρή να επιστρέφει από το φθινόπωρο του 2023 στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, με τον ίδιο ακριβώς -ειδικό- ρόλο που είχε στην εκπομπή προτού μετακινηθεί στο Open και στην εκπομπή «Λάβα», η οποία δεν τα πήγε καλά στην τηλεθέαση και κόπηκε άρον άρον. Ο Βαγγέλης Περρής θα εμφανίζεται από την αίθουσα σύνταξης του «Πρωινού» κατά τη διάρκεια της εκπομπής, δίνοντας πάντα το εύστοχο και καυστικό σχόλιό του για την επικαιρότητα.

Σταθερή η ομάδα plus Λίτσα και Αργυρώ: Φυσικά, στο «Πρωινό» παραμένουν οι βασικοί πυλώνες της εκπομπής εδώ και χρόνια, η αστρολόγος Λίτσα Πατέρα και η σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Επίσης, στο πόστο τους συνεχίζουν οι φετινοί συνεργάτες του Λιάγκα, Φωτεινή Πετρογιάννη, Τάσος Τεργιάκης, Αρια Καλύβα, καθώς ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, ενώ βέβαια θα γίνει και αρκετή δουλειά για στελέχωση και με άλλους/άλλες συνεργάτες στην εκπομπή, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Αραβανή αντί Κορινθίου; Πάντως, και το κεφάλαιο που λέγεται «Μαρία Κορινθίου» έχει λήξει για το «Πρωινό». Ακούγεται πως οι ιθύνοντες της εκπομπής την έχουν εδώ και καιρό ενημερώσει για αυτή την εξέλιξη, με την ίδια να ψάχνει ήδη το νέο επαγγελματικό βήμα της. Από εκεί και πέρα η θέση εννοείται πως θα καλυφθεί με μια νέα προσθήκη, με μια γυναικεία παρουσία να αναλαμβάνει το εμπορικό κομμάτι της εκπομπής, υπό μορφή συνεργάτη και όχι συμπαρουσιάστριας. Υπάρχουν πρόσωπα που έχουν δεχτεί κρούση, όπως η Ευαγγελία Αραβανή, αλλά και πρόσωπα που θα δεχτούν κρούση σύντομα από τον χώρο της σοουμπίζ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This