MasterChef: Τυραννόσαυρος και γιδοβοσκός ήταν μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησαν οι παίκτες για τον Θόδωρα

Must Read

Μία νέα δοκιμασία είχαν να βγάλουν εις πέρας οι παίκτες του MasterChef, η οποία είχε έναν υψηλό βαθμό δυσκολίας λόγω του Θόδωρα.

Ανάμεσα στις δύο ομάδες θα υπήρχε ένας τοίχος, έτσι λοιπόν οι παίκτες της μίας ομάδας θα έπρεπε με κάποιον τρόπο να αποπροσανατολίσουν τους αντιπάλους τους.

Ο Θόδωρας λοιπόν άρχισε να ουρλιάζει προκαλώντας τον εκνευρισμό τόσο της αντίπαλης ομάδας όσο και των συμπαικτών του.

«Είναι περίοδος αναπαραγωγής για τον Θόδωρα. Ψάχνει το άλλο του μισό», ανέφερε γελώντας ο Γιώργος Πορφύρης, ενώ στο ίδιο ύφος ο Στέφανος είπε: «Νιώθω λες και βλέπω έναν βοσκό να φωνάζει τα πρόβατα».

Η Μαρία Μπέη παρομοίασε τις κραυγές του Θόδωρα με… τυραννόσαυρο, την ώρα που ο Αλέξανδρος και η Μαρία Λαζαρίδου του ζήτησαν να… σκάσει.

«Αυτό είναι το ζητούμενο του τοίχου, να σπάσουμε ο ένας τα νεύρα του άλλου», είπε ο Ηλίας Κιαζόλι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This