Survivor spoiler: Ο Χανταμπάκης έδωσε στεγνά τον Βασάλο – Που θα κοιμηθεί η Σταυρούλα;

Must Read

Τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό μας» έκανε ο Στέλιος Χανταμπάκης μετά την οικειοθελή αποχώρηση του από το survivor.

Όπως είχε δηλώσει ο πρώην παίκτης της κόκκινης ομάδας ο λόγος που αποφάσισε να φύγει από το παιχνίδι ήταν επειδή του λείπει η οικογένειά του, ωστόσο ορισμένοι παίκτες όπως ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Τάκης Καραγκούνιας και η Μελίνα Μεταξά θεωρούν ότι δείλιασε και τι φοβήθηκε πώς θα θιχτεί ένα θέμα που τον αφορά.

Πρόκειται για το υποτιθέμενο μυστικό που εκμυστηρεύτηκε η Σταυρούλα στον Στέλιο Χανταμπάκη, το οποίο, εκείνος με τη σειρά του, «κάρφωσε» στον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Δεν ένιωσα ότι φοβήθηκα. Είχε ακουστεί ότι θα με στείλει ο κόσμος σπίτι μου. Το βρήκα πολύ εγωιστικό να το κάνω αυτό στον κόσμο», είπε αρχικά.

Ο επιχειρηματίας εξεπλάγην όταν έμαθε τα όσα έχουν ειπωθεί από τους συμπαίκτες του, καθώς, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι η πρώτη φορά που το ακούσω αυτό. Δεν μου είχαν δείξει τα παιδιά κάποια δυσαρέσκεια. Προφανώς αυτά τα έλεγαν στις προσωπικές τους συνεντεύξεις. Δεν έχω εγώ κάτι κακό προς κανέναν συμπαίκτη μου».

Στην ερώτηση αν ήταν στενοί φίλοι με την Σταυρούλα Χρυσαειδή απάντησε ότι: «Δεν θα έλεγα ότι ήρθα πολύ κοντά με την Σταυρούλα. Ήταν ένα από τα παιδιά που ο αυθορμητισμός της με τα λάθη της και τα καλά της, την έκαναν να την συμπαθήσω».

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Βασάλο που ισχυρίστηκε ότι ο πρώην συμπαίκτης του φέρνει ανακατωσούρες, σχολίασε: «Αυτά τα είπε ο Κωνσταντίνος; Δεν μπορώ να κακοχαρακτηρίσω μια άποψη ενός παίκτη. Είναι πρώτη φορά που το ακούω αυτό. Δεν καταλαβαίνω σε τι ανακάτεψα τον Κωνσταντίνο Βασάλο».




Για τον σάλο με το μυστικό της Σταυρούλας που είπε στον Κωνσταντίνο, ξεκαθάρισε: «Το θέμα με Σταυρούλα – Βασάλο είχε ξεκινήσει με εντάσεις, όταν η Μελίνα ανέφερε ότι τους είδε να έρχονται μαζί από την τουαλέτα. Έλεγα ο καθένας στα κιου του. Από τότε είχε αρχίσει να αιωρούνται διάφορα πράγματα. Μου φαίνεται αστείο να συζητάμε τι μου εκμυστηρεύτηκε κάτι η Σταρούλα. Ήταν συζήτηση σχεδόν ανοιχτή. Αυτό που λένε τώρα είναι μια ανοιχτή συζήτηση με το πως να μαζευτεί όλο αυτό γιατί δεν άρεσε στον Κωνσtαντίνο. Κάποιος στο τέλος πρέπει να πληρώσει. Προφανώς επειδή δεν απαντάω…»

«Παρεξηγήσεις γίνονται ακόμη κι όταν δεν μιλάς. Μου είχε πει ο Τάκης ότι είμαι διπλωμάτης. Άμα δεν μιλάω είμαι διπλωμάτης, άμα μιλάω είμαι διπλωμάτης», συνέχισε.

«Από εσάς ακούω ότι κάποια παιδιά είχαν κάτι μέσα τους για εμένα. Δεν μου είχαν δείξει κάτι. Δεν έχουμε συζητήσει κάτι που τους έχει ενοχλήσει. Στις προσωπικές συνεντεύξεις δεν ξέρω τι λέει ο καθένας. Μπροστά ήταν όλοι καλοί», συμπλήρωσε.




Όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο η Σταυρούλα στήριξε την απόφαση του Στέλιου Χανταμπάκη να αποχωρήσει από το reality επιβίωσης, ενώ ορισμένοι από τους αντιπάλους παίκτες τον έστησαν στον τοίχο.

Έτσι λοιπόν η Σταυρούλα, όπως θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο, ούσα δυσαρεστημένη από τη συμπεριφορά τους, θα πάρει τις κουβέρτες της να κοιμηθεί αλλού, αφού η Μελίνα… κάνει «κατάληψη» στη θέση που κοιμάται ο Βασάλος.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This